Middagstipset (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
PDF med vattenmärke (8.4 MB)
Om vattenmärkning
PDF-böcker lämpar sig inte för läsning på små skärmar, t ex mobiler.
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2018-08-21
Förlag
Bonnier Fakta
ISBN
9789174248708
Middagstipset (e-bok)

Middagstipset E-bok

(2 röster)  |  Läs 1 recension
E-bok (Pdf),  Svenska, 2018-08-21
119
Läs i Bokus Reader för iOS och Android
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Vad ska vi äta? Ibland kan den frågan kännas som en svår nöt att knäcka. Men här får man snabbt ett svar! Detta är nämligen en hel bok fylld med lättlagade recept som hela familjen gillar.

Jenny Warsén driver sedan många år tillbaka Skandinaviens största mat- och bakblogg, och har därför utomordentligt bra koll på vilken mat som fungerar hemma hos sina hundratusentals följare. (Därtill har hon fyra hushållsnära kritiker - de egna barnen.)

Välj bland 70 snabblagade recept, eller hoppa över alla val och använd dig helt enkelt av de färdiga veckomatsedlarna i boken. Smidigare att planera och storhandla kan det inte bli - och sparar både tid och pengar!

Njut av gojsiga gratänger, pigga pastarätter, smaskiga soppor, pampiga pajer, svala sallader, frasiga fiskar och mycket mer. Och när helgen närmar sig dyker kanske tankarna på lite festligare mat upp? Lugn, bara lugn. De recepten hittar du också här. Och som en söt liten bonus - ett antal to die for-efterrätter!

Med Middagstipset i din hand blir det lätt att laga rätt!
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Middagstipset. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Lämpar sig inte som e-bok
    Johannes Hacker, 29 oktober 2020

    Denna kokboken är nog bättre som tryckt bok. Den är omöjlig att läsa i e-format på en läsplatta. Bokus varnar för detta men jag chansade ändå. Dumt av mig!

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Jenny Warsén