Den förlorade symbolen (pocket)
Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Antal sidor
617
Utgivningsdatum
2010-09-08
Förlag
Bonnier Pocket
Översättare
Peter Samuelsson
Originaltitel
The Lost Symbol
Dimensioner
178 x 110 x 32 mm
Vikt
400 g
SAB
Hce
ISBN
9789174291216

Den förlorade symbolen

(36 röster)  |   Läs 6 recensioner
Pocket,  Svenska, 2010-09-08
89
Billigast på PriceRunner
 • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
Harvardprofessorn i religiös symbolik, Robert Langdon, kallas i sista stund in för att hålla en kvällsföreläsning i Capitolium, Washington. Men bara minuter efter hans ankomst hittas ett märkvärdigt föremål i byggnadens rotunda. Det är dessutom kryptiskt kodat med fem olika symboler. Langdon förstår att budskapet är en uråldrig åkallan, menad att locka dess mottagare in i en sedan länge förlorad värld av hemlig visdom. När Langdon inser att hans mentor, Peter Solomon - filantrop och framstående frimurare - brutalt kidnappats, förstår han att det enda sättet att rädda sin väns liv är att hörsamma den mystiska uppmaningen och följa den vart den än leder honom. Han sveps in i en värld av beslöjade historier, gåtfulla ikoner och förborgade koder som tycks leda honom mot en ofattbar sanning.

Robert Langdons tredje äventyr, uppföljaren till Änglar och demoner och Da Vinci-koden, är en händelse i bokvärlden som saknar motstycke.Sällan har en läsupplevelse varit mer efterlängtad. Sedan Da Vinci-koden utkom 2003 (2004 i Sverige) har över 80 miljoner exemplar av Browns böcker sålts världen över. Nu fortsätter läsäventyret med Den förlorade symbolen.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Den förlorade symbolen
 2. +
 3. Da Vinci-koden

De som köpt den här boken har ofta också köpt Da Vinci-koden av Dan Brown (pocket).

Köp båda 2 för 178 kr

Kundrecensioner

Det finns 6 recensioner av Den förlorade symbolen. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Mycket spännande bok!
  Elizabeth Blom, 19 februari 2015

  "Den forlorade symbolen" är lika spännande som andra av hans böcker. Det känns att jag följer en labyrint och någonstans finns det rätt väg från labyrinten...Han bygger up spänningen med hemska tillbud där människor blir mördade för att dem vet någonting eller antyder att dem möjligen kan gissa vem eller hur...
  Mina varmaste rekommendationer till nya läsare!

 2. Utan tvivel Browns sämsta.
  fredrika johansson, 24 juni 2014

  Utan tvivel Browns sämsta.
  Efter mästerverk som hans tidigare bäcker var denna bara tjatig. Den kvinliga karaktären verkar bara ha som enda syfte att lyssna på Langdons outtröttliga tjatande om saker som sällan berör handlingen. Det blir aldrig någon riktig fart utan mest en långdagen historia genom långa korridorer. Slutet lämnar en hel del att önska.

  Gillar man Brown och vill läsa det som han skrivit, så kan jag ändå ge tipset att hoppa över de första 180 sidorna. Då de inte be... Läs hela recensionen

 3. Bäst i test
  Moshe Peretz (Malmö), 1 mars 2014

  Av alla Browns böcker om R.Langdon är väl den här boken bäst.

  Sträckläste den och hade svårt att lägga ner den - detaljrikedomen är fantastisk, frimurarna är spännande, och Langdon är på topp.

  Jag älskade den!

 4. Ännu en storslagen bok av Dan Brown. Så spännande att...
  Sara Bäcke, 10 oktober 2013

  Ännu en storslagen bok av Dan Brown. Så spännande att man nästan inte kan lägga den ifrån sig. Jag bara älskar hans sätt att beskriva miljöer och historiska byggnader. Man blir väldigt sugen att besöka dessa själv.

 5. Jag hade rätt höga förväntningar på den här boken, då...
  Timsavimsa, 27 juni 2013

  Jag hade rätt höga förväntningar på den här boken, då jag verkligen uppskattat både Änglar och Demoner och Da Vinci-koden, men jag blev jättebesviken. Spänningen lyckades aldrig infinna sig utan historien kändes mest överdetaljerad och tjatig. Läste inte ens slut den och det säger väl allt...

 6. Spännande
  Ula, 26 augusti 2011

  Spännande och lite mörk, gillar man hans böcker så gillar man denna med.

Visa alla 6 recensioner

Fler böcker av Dan Brown