Ögonblick att minnas (pocket)
Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Serie
Bröllopssviten (del 3)
Antal sidor
313
Utgivningsdatum
2013-02-15
Förlag
Bonnier Pocket
Översättare
Tove Janson Borglund
Originaltitel
Savor the Moment
Medarbetare
Vanderploeg, Libby (form)
Dimensioner
180 x 110 x 20 mm
Vikt
170 g
SAB
Hce
ISBN
9789174293128

Ögonblick att minnas

(79 röster)  |   Läs 10 recensioner
Pocket,  Svenska, 2013-02-15
89
Billigast på PriceRunner
 • Skickas från oss på måndag
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Laurel är trött på att vara singel - särskilt sedan både Emma och Mac har så fantastiska pojkvänner. Att hon som konditor på bröllopsagenturen ständigt tvingas se hur andra lyckliga par hittar varandra gör inte saken bättre. Hon vill dock inte ha all den lyx som hennes kunder vill ha. Vad hon verkligen vill ha är en stark och intelligent man. En man som väninnan Parkers storebror Delaney som hon har varit förälskad i sen de var barn.

Laurel är dock övertygad om att den välutbildade advokaten som gått på förstklassiga universitet är för fin för henne. Och varje gång hon träffar honom blir hon irriterad. När hon pratar med Del övergår det alltid snabbt till syskonliknande småbråk. Dessutom är Del så överbeskyddande när det gäller Laurel, Parker, Mac och Emma att han aldrig skulle kliva över gränsen med någon av dem. Men en dag tar Laurels oberäkneliga humör överhanden - och hon ger Del en arg, het och fullkomligt fantastisk kyss som vänder upp och ner på allting.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Ögonblick att minnas
 2. +
 3. Doft av rosor

De som köpt den här boken har ofta också köpt Doft av rosor av Nora Roberts (pocket).

Köp båda 2 för 178 kr

Kundrecensioner

Det finns 10 recensioner av Ögonblick att minnas. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Älskar Nora Roberts!
  Natalie Zaki, 7 augusti 2014

  Tycker denna bok är mycket bra. Precis som de andra i serien och alla andra böcker a Nora Roberts. Ett stort minus är dock att det saknades 30 sidor i boken. Men de absolut sista 24 sidorna var det dubbletter av. Trist tryckfel. Blev riktigt besviken när jag läst nästan hela boken och helt plötsligt så saknas 30 sidor med hela upplösningen. Blev lite krångligt att förstå de sista 24 sidorna då. ,(

 2. Feelgood!
  Anna , 13 mars 2014

  Älskar dessa feelgood romaner! har läst alla fyra i denna serie, typiskt sommar läsning på stranden, hängmattan eller i soffan en regnig sommardag.

 3. Feel good bok!Ett måste på semestern, älskar blommor...
  Ingrid Ahlberg, 29 juli 2013

  Feel good bok!Ett måste på semestern, älskar blommor occh boken har fantastiska beskrivnigar på blommor. Kärlek och sex ger boken krydda.

 4. Ännu en bok av Nora Roberts i serien om...
  Florence Johansson, 3 juli 2013

  Ännu en bok av Nora Roberts i serien om bröllopsagenturen i Nöd och Lust man släpper inte någon av böckerna förrän sista bladet är läst

 5. Jättebra! Som alltid i NR-böcker vill man alltid veta...
  Barbro Ståhlgren, 7 juni 2013

  Jättebra! Som alltid i NR-böcker vill man alltid veta mera och följa profilerna ännu ett led Nora Roberts skiver. Verklighets troget så man blir trollbunden och kan knappast lägga ifrån sig boken

 6. Jag blir som vanligt fångad av Roberts böcker! Här...
  Anna Svensson, 2 maj 2013

  Jag blir som vanligt fångad av Roberts böcker! Här saknas vare sig intriger, romantik eller svårigheter fast allt ordnar upp sig på de sista sidorna! Feelgood när det är som bäst!

 7. Nora Roberts är fantastisk! Tredje boken i serien är...
  Johanna, 23 april 2013

  Nora Roberts är fantastisk! Tredje boken i serien är minst lika roande som dom andra två! Kärlek och vänskap när det är som bäst!

 8. Bara älskar denna serie och längar till nästa del...
  Sofie Viklund, 19 april 2013

  Bara älskar denna serie och längar till nästa del kommer ut i pocketform i maj. Roligt, roande, lättläst, vill inte släppa den när jag bara börjat med den.

 9. Detta är Nora Roberts när hon är som allra bäst....
  beckyf, 17 april 2013

  Detta är Nora Roberts när hon är som allra bäst. Fantastiska karaktärsskildringar och ett bra driv i handlingen! Läs även de andra 3 böckerna i samma serie.

 10. Nora Roberts är Nora Roberts - man vet vad man får och...
  kajsalisa (Västerås), 12 april 2013

  Nora Roberts är Nora Roberts - man vet vad man får och man behöver inte anstränga sig. Ja, det skulle då vara att komma ihåg alla namn samt förkortningar på brudgummar och brudar med föräldrar!!!

Visa alla 10 recensioner

Fler böcker av Nora Roberts