Mitt krig mot Putin : den sanna historien om stora pengar, mord och en mans kamp för rättvisa (pocket)
Format
Pocket
Språk
Svenska
Antal sidor
381
Utgivningsdatum
2015-12-08
Förlag
Bonnier Pocket
Översättare
Margareta Eklöf
Originaltitel
Red Notice
Medarbetare
Sokcic, Miroslav (form)
Dimensioner
178 x 110 x 25 mm
Vikt
221 g
SAB
Lz Browder,Kma.6,Oepa-ma
ISBN
9789174295139
Mitt krig mot Putin : den sanna historien om stora pengar, mord och en mans kamp för rättvisa (pocket)

Mitt krig mot Putin : den sanna historien om stora pengar, mord och en mans kamp för rättvisa

(45 röster)  |  Läs 8 recensioner
Pocket Svenska, 2015-12-08
51
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
"Jag måste utgå ifrån att det finns en reell möjlighet att Putin eller hans anhang kommer att lyckas att döda mig nån dag. Nej, jag har ingen dödslängtan och jag tänker definitivt inte låta dem lyckas ta livet av mig. Jag har vidtagit åtgärder för att skydda mig, de flesta av dem måste naturligtvis förbli hemliga, men en av dem kan jag avslöja: den här boken. Om jag blir dödad, så vet ni nu vem som gjorde det. Och när min motståndare läser boken så inser också han att ni vet. Så, om ni vill stödja mig i kampen för rättvisa, och för att ge Sergej Magnitskij upprättelse, sprid den här historien till så många som möjligt. Den enkla handlingen kommer att hålla minnet av Sergej levande och betyda mer än aldrig så många livvakter för att hålla mig vid liv." En verklighetsbaserad thriller om finansmannen som utmanade Putin, och om hur mordet på hans advokat blev till storpolitik och väckte kalla kriget till liv igen.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 8 recensioner av Mitt krig mot Putin : den sanna historien om stora pengar, mord och en mans kamp för rättvisa. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Mycket läsvärd

  Intressant och mycket läsvärd! Boken handlar om en mans heroiska kamp för rättvisa. I Putins värld finns inget som heter rättvisa!

 2. Fängslande, skrämmande och tyvärr sann
  Gunilla , 15 augusti 2018

  Läs den! Och följ sedan utvecklingen om vad som händer med huvudpersonen, med världspolitiken och det politiska spelet på toppnivå genom att googla eller följa via annat media.

 3. Skrämmande
  Tomas Segerman (Lidingö), 4 oktober 2017

  En av de bästa böcker jag läst. Den höll mig vaken ett par nätter i sträck. Terrorns tid i Ryssland är inte förbi! Rekommenderas starkt!

 4. Oerhört skrämmande om dagens Ryssland
  Gunnel Svedberg, 7 juni 2017

  Stalintidens terror är inte förbi, den har bara ändrat namn till Putins terror. Tveksamt om forna Sovjets terror någonsin kommer upphöra.

 5. Mord som statskonst
  Håkan Rombe, 19 januari 2017

  Den mest sanslöst spännande bok jag läst i hela mitt 76-åriga liv. Tragedi och ondska i dagens Ryssland! Andra halvan av boken sträckläste jag och förlorade på köpet en halv natts sömn.

 6. Mycket läsvärd
  Ingvar Johansson, 19 augusti 2016

  En mycket bra, och lärorik bok om hur det kan gå till i Putins Ryssland
  Ger en bra bild om den korrupta vekligheten

 7. politisk thriller med verklighetsbakgrund
  eriro, 12 februari 2016

  Skickligt skriven, man vill gärna sträckläsa. Skrämmande inblick i rysk inrikespolitik och maktcentrum. Man inser att det är långt kvar innan öst och väst kan göra affärer och resonera med varandra på samma villkor.

 8. Korruption och despotism
  Claes Stridh, 21 december 2015

  Det var länge sen man sträckläste. Så är det med denna som griper läsaren direkt. Det känns riktigt skrämmande hur ryska institutioner kan och vill hantera ryska medborgare, företag och skattemedel.

Visa alla 8 recensioner

Fler böcker av Bill Browder