Kärlekens Antarktis (pocket)
Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Antal sidor
313
Utgivningsdatum
2019-04-29
Utmärkelser
Sveriges Radios romanpris
Förlag
Bonnier Pocket
Dimensioner
177 x 110 x 20 mm
Vikt
173 g
SAB
Hc
ISBN
9789174297805

Kärlekens Antarktis

(29 röster)  |   Läs 1 recension
Pocket,  Svenska, 2019-04-29
89
Billigast på PriceRunner
  • Skickas från oss imorgon
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
"Och det var juni, det var månaden för att försvinna, månaden för att bli hittad i stycken, månaden för att förlora sitt huvud, sin tunga och sitt kön."

En kort stund har hon funnits i världen, med dess begär, längtan och fruktan. Tills någon valde att släcka hennes liv och sprida hennes kroppsdelar i landskapet. Men barnen finns, som en gång var hennes, Valle och Solveig, som har omhändertagits av myndigheterna och placerats någonstans längs Sverigekartan. Och föräldrarna Raksha och Ivan fortsätter att finnas, irrande genom Stockholm och den dödas förlorade värld. Och dödsögonblicket finns, det tar aldrig någonsin slut.

Sara Stridsbergs nya roman berättar om den absoluta utsattheten; om grymhet, ensamhet och moderskärlek. Om det som ändå blir kvar efter att allt försvunnit. Kärlekens Antarktis är ett hjärtslitande existentiellt drama som innehåller Stridsbergs karakteristiska blandning av stor litterär tyngd och tillgänglighet, en originell mix av skräck och skönhet, längtan och svart förtvivlan. En brutal berättelse om oväntad kärlek, ömhet och ljus i det totala mörkret.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Kärlekens Antarktis
  2. +
  3. Beckomberga : ode till min familj

De som köpt den här boken har ofta också köpt Beckomberga : ode till min familj av Sara Stridsberg (pocket).

Köp båda 2 för 178 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Kärlekens Antarktis. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Ömsint om dem vi inte ser
    TP, 3 juli 2019

    Rak men ändå ömsint berättelse om/från de uppgivna och övergivna vi inte vill se. En författare som vårdar och utvecklar sitt/vårt språk!

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Sara Stridsberg