Hundar, hus och hjärtats längtan (cd-bok)
Format
CD-bok
Språk
Svenska
Serie
Longhampton (del 2)
Inläsare
Anna Maria Käll
Utgivningsdatum
2012-01-24
Förlag
Bonnier Audio
Översättare
Marianne Mattsson
Originaltitel
Walking back to happiness
Dimensioner
144 x 132 x 25 mm
Vikt
280 g
SAB
Hce.01
ISBN
9789174331295
Hundar, hus och hjärtats längtan (cd-bok)

Hundar, hus och hjärtats längtan

(1 röst)  |  Läs 1 recension
CD-bok,  Svenska, 2012-01-24
289
 • Skickas från oss inom 2-4 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Juliet har nyligen förlorat sin älskade man Ben. Endast trettioett år gammal och änka stannar livet för Juliet. Hon isolerar sig hemma och tillbringar dagarna framför teven. Desperat försöker hon följa råden i olika självhjälpsböcker och väntar förhoppningsfullt på den magiska ettårsdagen då hon enligt böckerna ska ha lämnat det värsta bakom sig.Hennes syster Louise lever ett på ytan perfekt liv. Hon är gift med framgångsrika egenföretagaren Peter, de har lilla sonen Toby och lever i ett snyggt, toppstylat hem. Men sedan barnet kom saknar Louise något i sitt äktenskap ...När mamma Diane lyckas locka ut sin ena dotter, Juliet, på hundpromenader, först med den egna lilla terriern Minton och snart även med andra hundpersonligheter i grannskapet, börjar det hända saker ...Utan att Juliet vet hur det gått till, har hon plötsligt ansvar för en mängd hundar, katter och krukväxter som behöver omvårdnad när ägarna är bortresta. Dessutom får hon energi över till att börja renovera det viktorianska hus som hon och Ben köpte tillsammans. Med hjälp av Lorcan, en god vän till den stökiga men trevliga rockmusikälskande storfamiljen i huset intill, tar Juliet tag i ett rum i sänder - något som verkar ha samma terapeutiska inverkan på hennes liv som hundpromenaderna har.Systrarnas vägar korsas under jakten på lycka och en attraktiv man kommer att spela en alltmer avgörande roll i sammanhanget.En hjärtevärmande berättelse, Lucy Dillon när hon är som bäst!
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Hundar, hus och hjärtats längtan
 2. +
 3. Allt jag önskade

De som köpt den här boken har ofta också köpt Allt jag önskade av Lucy Dillon (pocket).

Köp båda 2 för 378 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Hundar, hus och hjärtats längtan. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Feel-good
  Pia, 16 maj 2012

  Jag blev hel väldigt förtjust i Lucy Dillons förra bok, "Ensamma hjärtan och hemlösa hunder". Därför blev jag eld och lågor när jag såg att hon kommit ut med en ny bok. Båda böckerna är hör verkligen hemma i feel-good kategorin. Jag ler för mig själv och blir varm inombords när jag lyssnar. Behagligare verklighetsflykt får man leta efter.

  Lucy Dillon beskriver vardagen på ett realistiskt och mycket levande sätt. Författaren blandar vardagens guldkorn med livets motgångar.

  ... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Lucy Dillon