Mylingen ; Bjäran (cd-bok)
Fler böcker inom
Format
CD-bok
Språk
Svenska
Serie
PAX (del 3)
Läsålder
9-12 år
Antal sidor
6
Inläsare
Morgan Alling
Utgivningsdatum
2015-04-30
Upplaga
1
Förlag
Bonnier Audio
Dimensioner
130 x 130 x 10 mm
Vikt
150 g
SAB
Hcg
ISBN
9789174332964
Mylingen ; Bjäran (cd-bok)

Mylingen ; Bjäran

(4 röster)  |  Läs 1 recension
CD-bok,  Svenska, 2015-04-30
166
  • Skickas från oss inom 2-4 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Mylingen ; Bjäran Kan levereras innan julafton
Lika beroendeframkallande som Harry Potter, lika blodisande som Hungerspelen. Kritikerhyllade PAX-serien skrivs av spänningsförfattaren Åsa Larsson, känd för sina kriminalromaner om Rebecka Martinsson, tillsammans med författaren och forskaren, Ingela Korsell. De två första delarna toppade omedelbart alla bästsäljarlistor och har sålts till ett tjugotal länder runtom i världen, och segertåget fortsätter i den spännande Mylingen och Bjäran!

Del tre i serien tar vid precis där Grimmen, den andra boken i serien, slutade. De utvalda bröderna Viggo och Alrik har kämpat mot en kyrkogrim, och Alrik är svårt skadad. Onda krafter har angripit det magiska och hemliga biblioteket. Halloween och Alla helgonsdagen är i antågande - tiden då oknytt och spöken blir extra starka i sina krafter och förmågor. Och nu har en av dem bestämt sig för att utkräva sin hämnd. Hur ska bröderna kunna stoppa det och vem är den där mystiska Iris egentligen...?

Del fyra i serien och Bröderna Alrik och Viggo har hjälpt en myling som har härjat i Mariefred att få ro, men vad de inte vet är att den mystiska Iris smider sina egna planer. Vem är hon egentligen och vad vill hon med Alrik och Viggo...? Det börjar försvinna saker från invånarna i stan, och Alrik står högt upp på listan över misstänkta. Men vad Mariefredsborna inte vet är att det ligger magi bakom stölderna. Någon har skapat en bjära! Vänskap och syskonrelationer sätts på prov i den fjärde delen i succéserien - Bjäran!

Tiden pulsar. Mörkret vandrar in. "PAX" har alla ingredienser av en modern nordisk klassiker. Det är ett unikt urban fantasy-epos för mellanåldern, fyllt med drama, magi och action och utspelar sig mitt i dagens Mariefred.

Nidstången och Grimmen är de två första delarna i serien. Bok 3, Mylingen och bok 4, Bjäran, utkommer samtidigt våren 2015.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Mylingen ; Bjäran
  2. +
  3. Pestan

De som köpt den här boken har ofta också köpt Pestan av Åsa Larsson, Ingela Korsell (cd-bok).

Köp båda 2 för 345 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Mylingen ; Bjäran. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Spännande för alla!
    Frida Johansson, 23 oktober 2015

    Fantastiskt spännande och bra ljudbok för alla från ca 8 år och uppåt. Action och spänningsfyllt med doft av den gamla folktron i Sverige. Beroendeframkallande, måste lyssna mer!

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av författarna