Och fågeln flög fritt för att uppsöka sin bur : brev och bilder (cd-bok)
Format
CD-bok
Språk
Svenska
Inläsare
Lars Lerin
Utgivningsdatum
2018-04-25
Förlag
Bonnier Audio
Illustratör/Fotograf
Lars Lerin
Dimensioner
130 x 130 x 15 mm
Vikt
90 g
SAB
Ibz Larsson, Carl,Ibz Lerin, Lars
ISBN
9789174333961

Och fågeln flög fritt för att uppsöka sin bur : brev och bilder

(14 röster)  |  Läs 2 recensioner
CD-bok,  Svenska, 2018-04-25
204
 • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Lars Lerins och Jan Malmsjös brevinläsningar flätas i ljudboken samman av musik framförd av Benny Andersson; pianotoner som förflyttar lyssnaren genom århundradena.

"Hem! Det är ändå ett underligt ord! De tre bokstäfverna bilda ett begrepp, som kan få unga cyniker att småle och gamla sjömän att snyta sig ovanligt ihållande. Hvad hemmet är, måste man ut i världen för att lära sig."

Så möts de, Lars Lerin och Carl Larsson, två av landets mest älskade konstnärer från varsitt sekelskifte, men ändå här och nu. De träffas genom sina brev och kort från det ständiga resandet, i kärleken till sin hembygd. Breven och korten är länken till hemmet och det kända, vardagliga. Det beständiga som alltid är närvarande i resandet. Och slutligen insikten; det går hemåt genom allt.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Och fågeln flög fritt för att uppsöka sin bur : brev och bilder
 2. +
 3. Den siste teaterdirektören : berättelsen om Benny Fredriksson

De som köpt den här boken har ofta också köpt Den siste teaterdirektören : berättelsen om Ben... av Johan Hilton (inbunden).

Köp båda 2 för 453 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Och fågeln flög fritt för att uppsöka sin bur : brev och bilder. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Kontrapunkt
  Bengt Sagnert, 5 december 2019

  Lars Lerins underfundiga och självutlämnande texter ställs mot Carl Larssons personliga men tidstypiskt formella brev med Benny Anderssons musik som mjuka övergångar. Perfekt i bilen eller i hängmattan.

 2. Bra berättare!
  lars-erik larsson, 17 oktober 2018

  Lerin är alltid spännande han är en bra berättare av yppersta klass ! Man imbillar sig att man känner honom... Men det gör man inte...Tyvärr.

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Lars Lerin