I fel sällskap (cd-bok)
Fler böcker inom
Format
CD-bok
Språk
Svenska
Serie
Morden i Sandhamn (del 9)
Inläsare
Katarina Ewerlöf
Utgivningsdatum
2018-05-14
Förlag
Bonnier Audio
Medarbetare
Grandin, Elina (form)
Dimensioner
130 x 130 x 22 mm
Vikt
252 g
SAB
Hc
ISBN
9789174334074
I fel sällskap (cd-bok)

I fel sällskap

(3 röster)  |  Läs 1 recension
CD-bok,  Svenska, 2018-05-14

Slutsåld

Finns även som
Visa alla 8 format & utgåvor
"I fel sällskap" är den nionde kriminalromanen i Viveca Stens serie Morden i Sandhamn. Mina lever i ständig skräck. I flera års tid har hon misshandlats av sin man Andreis som är ledare för en av Stockholms största narkotikaligor. En dag slår han henne så illa att hon hamnar på sjukhus. Åklagaren Nora Linde är fast besluten att sätta dit Andreis för ekonomisk brottslighet eftersom det inte går att fälla honom för droghandel. Hon försöker övertala Mina att vittna mot maken och gömma sig och sonen i skärgården där Andreis inte kan hitta henne. När människor i Minas närhet offras i Andreis krig dras Thomas Andreasson in i fallet. Men kan han och Nora verkligen skydda Mina från en man som är tillräckligt hämndlysten och desperat för att döda sin egen fru?
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av I fel sällskap. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. I fel sällskap

    I fel sällskap av Viveca Sten, är en spännande tänkvärd, men otäck berättelse om kvinnomisshandel. Där både offer och förövare har präglats av tidigare upplevelser. Offrets situation beskrivs som ett långvarigt, traumatiskt förhållande till en man som har svåra krigstraumatiska upplevelser i sitt bagage. I berättelsen framgår att offren är fler än en enskild, hennes föräldrar, hennes juridiska ombud, föreståndaren på skyddade boendet mfl. Förövaren/ offren har flytt krigets fasor(Bosnien), mo... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Viveca Sten