Draugen (cd-bok)
Fler böcker inom
Format
CD-bok
Språk
Svenska
Serie
PAX (del 10)
Läsålder
9-12 år
Inläsare
Morgan Alling
Utgivningsdatum
2018-09-20
Förlag
Bonnier Audio
Illustratör/Fotograf
Henrik Jonsson
Dimensioner
130 x 128 x 15 mm
Vikt
111 g
SAB
Hcg
ISBN
9789174334227
Draugen (cd-bok)

Draugen

(1 röst)
CD-bok,  Svenska, 2018-09-20

Slutsåld

Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
Maxad magi och spänning i finalen - Draugen, bok 10 i "PAX"-serien! Årets mest efterlängtade bok för alla läsare och fans! Måste bröderna flytta ifrån Mariefred? Kommer svarthäxan att hinna före att lösa gåtan med odjuret under biblioteket? Supertrion bakom de kultförklarade och hyllade böckerna är deckardrottningen ÅSA LARSSON, känd för sina kriminalromaner om Rebecka Martinsson, författaren och forskaren INGELA KORSELL och serietecknaren bakom Batman - HENRIK JONSSON!

På söndag ska Viggo och Alrik flytta från Mariefred och Anders och Laylah! Allt är Iris fel. Hade inte hon blivit fångad av svarthäxan, skulle inte Alrik och Viggo ha filmats när de gjorde inbrott i skolan! Men saker tar en oväntad vändning när Viggo plötsligt kommer på var kodnyckeln kan finnas som kan lösa gåtan med monstret som finns under det magiska biblioteket! Hinner de rädda Mariefred och världen innan svarthäxan tar sig in i biblioteket? Och vem är det som döljer sig i kulisserna bakom Maggan Migrän? Tarotkorten förutspådde för länge sedan en katastrof för korpbröderna, och ingenting kan längre stoppa olyckan!

Tiden pulsar, mörkret vandrar in, för sista gången!

Nidstången, Grimmen, Mylingen, Bjäran, Gasten, Näcken, Pestan, Vitormen, Maran och sista delen Draugen är succéserien som tagit Sverige med storm och är såld till 18 länder och älskas av fler och fler unga bokslukare.

Läs mer om Viggo, Alrik och skaparna bakom "PAX" på: www.bonniercarlsen.se/pax

"När det är farligt är det på riktigt. Och det är omöjligt att sluta läsa! Övernaturligt bra!"

Tidningen Kulturen
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna