Folk med ångest (cd-bok)
Fler böcker inom
Format
CD-bok
Språk
Svenska
Inläsare
Anna Maria Käll
Utgivningsdatum
2019-04-25
Förlag
Bonnier Audio
Medarbetare
Olsson, Nils (form)
Dimensioner
130 x 130 x 21 mm
Vikt
227 g
SAB
Hc
ISBN
9789174334296
Folk med ångest (cd-bok)

Folk med ångest

(3 röster)  |  Läs 1 recension
CD-bok,  Svenska, 2019-04-25

Slutsåld

Finns även som
Visa alla 7 format & utgåvor
"En man som heter Ove"-författaren Fredrik Backman är tillbaka med sin sannolikt bråkigaste roman hittills. "Folk med ångest" är en orimligt stökig komedi om ett gisslandrama på en lägenhetsvisning, där en misslyckad bankrånare låser in sig med en överentusiastisk fastighetsmäklare, två bittra Ikea-missbrukare, en elak mångmiljonär, en sorgsen tant, en höggravid kvinna, en jobbig jävel och ett kaninhuvud. Till slut ger rånaren upp och släpper alla i gisslan, men när polisen stormar lägenheten är den...tom. I en serie dysfunktionella vittnesförhör efteråt får vi höra allas version av vad som egentligen hände, varpå ett klassiskt pusselmysterium utvecklar sig kring frågorna: Hur lyckades rånaren fly? Varför är alla så arga? Och vad är det egentligen för FEL på folk nuförtiden?
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Folk med ångest. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Nyttan av empati

    Folk med ångest av Fredrik Backman är en tidvis humoristiskt beskrivning av innebörden av ångest. Handlingen utspelas i huvudsak under en lägenhetsvisning. Personerna som befinner sig på visningen, är där av olika skäl, ej enbart intresse av lägenhetsköp, någon beskriver ensamhet, sorg, besvikelse mm. Visningen mynnar ut i en slags gisslansituation när en rånare dyker upp. Sammantaget får samtliga inblandade möjlighet att beskriva och tala ut om sin ångest där man kan utläsa orsak/verkan i va... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Fredrik Backman