Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Japanska
Antal sidor
192
Utgivningsdatum
2012-01-31
Upplaga
2
Förlag
Folkuniversitetets förlag
Dimensioner
225 x 210 x 10 mm
Vikt
550 g
ISBN
9789174346619

Japanska för nybörjare textbok

(11 röster)  |  Läs 3 recensioner
Häftad,  Japanska, 2012-01-31
445
 • Skickas från oss inom 2-5 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Japanska för nybörjare vänder sig till dig som saknar förkunskaper i japanska och som studerar i vuxenutbildning eller i gymnasieskolan. Bokens mål är att lära ut talad japanska i vanliga vardagssituationer, vilket innebär att inte enbart den artiga stilen lärs ut utan även den familjära. Samtidigt får läsaren en gedigen kunskap om det japanska språkets struktur, en vana att tänka grammatiskt och kulturellt annorlunda.
I Japanska för nybörjare arbetar du med hörförståelse, läsförståelse samt muntlig och skriftlig färdighet. Boken omfattar tretton avsnitt med dialoger och texter. Dessa följs av olika typer av övningar till vilka facit finns i slutet.
Faktatexter på svenska beskriver livet och kulturen i Japan, bl.a. landet, maten, skola och utbildning, tideräkning och religioner. Tillsammans med många färgfoton ger texterna en god bild av det japanska samhället.
Obs! Cd finns men köps separat. Ljudet finns även på nätet.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Japanska för nybörjare textbok
 2. +
 3. Novelist as a Vocation

De som köpt den här boken har ofta också köpt Novelist as a Vocation av Haruki Murakami (häftad).

Köp båda 2 för 594 kr

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Japanska för nybörjare textbok. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Dålig upplägg utav boken
  Nilam, 24 oktober 2019

  Det är ett opedagogiskt upplägg i boken där man inte får de japanska tecknen transkriberade. Svårt med inlärning på detta sätt.

 2. Bra introduktion till det japanska språket
  Teresa Vallon Hulth, 11 juni 2015

  Bra bok, bra strukturerat, men det är inte lätt att lära sig japanska. Man måste jobba hårt, och varje kapitel kräver mer än en ledarlädd lektion.

 3. en bra start!
  Ingrid Elinge, 5 augusti 2014

  Boken är en lämplig start i det japanska språket, då den är strukturerad i sin uppbyggnad av lektionerna samt ger exempel på grammatiska begrepp.

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av Adam Beije