Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Serie
På svenska!
Antal sidor
78
Utgivningsdatum
2017-04-07
Upplaga
1
Förlag
Folkuniversitetets förlag
Dimensioner
240 x 180 x 5 mm
Vikt
191 g
SAB
Fct
ISBN
9789174347043

På svenska! Grammatik

(2 röster)  |  Läs 1 recension
Häftad,  Svenska, 2017-04-07
259
 • Skickas från oss inom 2-5 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
 • Ladda ned och läs i Bokus Reader.
  169
Visa alla 1 format & utgåvor
På svenska! Grammatik visar på ett enkelt sätt hur det svenska språket är uppbyggt och fungerar. Boken är rik på förklarande exempel och tydliga tabeller som förklarar och fördjupar svenskans grammatiska moment.

Boken är tänkt att användas tillsammans med På svenska! 2 och På svenska! 3, men är också lämplig som en fristående grammatik för alla som studerar svenska som främmande språk, sfi eller svenska som andraspråk. Den passar till nivåerna A2 till C1 på Europarådets nivåskala (CEFR/GERS). Förklaringarna är skrivna på enkel svenska.

Boken täcker grunderna i svensk grammatik, men tar även upp områden som avstavning, kommatering, förkortningar och uttal samt innehåller ett avsnitt om ord vars betydelser många lätt blandar ihop.

Vanliga språkfrågor är samlade under den återkommande rubriken Tips!. Sist i På svenska! Grammatik finns även en samling med användbara ord och uttryck som den studerande själv kan arbeta vidare med på olika sätt, bland annat i relation till sitt eget modersmål.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. På svenska! Grammatik
 2. +
 3. Resan till Interversum

De som köpt den här boken har ofta också köpt Resan till Interversum av Maria Frensborg, Tomu, Yumi (inbunden).

Köp båda 2 för 308 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av På svenska! Grammatik. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. På svenska! Grammatik
  Yves Devolder, 12 juni 2021

  Ett oumbärligt och praktiskt verktyg för alla studenter och utländska studenter som vill förbättra sina kunskaper i svenska och börja tala utan misstag och flytande. Boken ger alla svar åt grammatiska frågorna och kan konsulteras med mycket lätthet. En bok som får behållas!

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av författarna