Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
137
Utgivningsdatum
2019-11-21
Upplaga
3
Förlag
Folkuniversitetets förlag
Illustratör/Fotograf
Per Silfverhjelm
Dimensioner
240 x 195 x 9 mm
Vikt
378 g
SAB
Fct
ISBN
9789174347500
På svenska! 1 lärobok (häftad)

På svenska! 1 lärobok

Häftad Svenska, 2019-11-21
452
  • Skickas inom 2-5 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
På svenska! 1 är en nybörjarkurs i svenska som främmande språk. Den vänder sig till studerande som snabbt vill lära sig grunderna i språket för att kunna delta i ett vardagligt samtal. På svenska! 1 täcker nivå A1 och A2 enligt Europarådets nivåskala (CEFR).
Kursen kan även vara lämplig i andra typer av utbildningar på motsvarande nivå, t.ex. sfi, studieväg 3 kurs C.

Lärobok
Läroboken omfattar 12 avsnitt som vardera innehåller dialoger och andra texter, användbara fraser, övningar till texterna och hörövningar. I texter och övningar får vi följa några svenskar i deras vardag och vi får även glimtar från olika delar av Sverige. Språket är modernt och verklighetsnära. På svenska! 1 innehåller många par- och gruppövningar som ger inlärarna gott om tillfällen att själva använda språket på olika sätt. Stimulerande bildsidor ger stöd vid ordinlärningen och stoff till samtal om svenska seder och bruk. Med läroboken följer en cd med texter, fraser och hörövningar från läroboken och delar av studiebokens uttalsavsnitt i mp3-format. Ljudet finns även på nätet.

Övningsbok
Övningsboken innehåller muntliga och skriftliga övningar som utvecklar och befäster ordförrådet och grammatikkunskaperna. Kunskaperna testas också i fria övningar som dialoger och uppsatser och i mer lekbetonade som "gömda ord" och korsord. Övningarna lämpar sig väl för hemarbete. Facit till övningarna och lärobokens uppgifter finns i slutet av övningsboken.

Studiebok
Studieboken finns på arabiska, engelska, franska, nederländska, spanska, tyska och kinesiska.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. På svenska! 1 lärobok
  2. +
  3. På svenska! 1 : övningsbok - svenska som främmande språk A1 & A2

De som köpt den här boken har ofta också köpt På svenska! 1 : övningsbok - svenska som främma... av Ulla Göransson, Annika Helander, Mai Parada (häftad).

Köp båda 2 för 701 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna