Otid : Vit melankoli (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.5 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Melankoli (del 3)
Antal sidor
447
Utgivningsdatum
2022-05-10
Förlag
Ordfront förlag
ISBN
9789174414073
Otid : Vit melankoli (e-bok)

Otid : Vit melankoli E-bok

(3 röster)  |  Läs 1 recension
E-bok,  Svenska, 2022-05-10

Styckköp

95

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Erik Axl Sunds sjätte roman, är inte bara deras bästa, utan ock-så den bok som knyter ihop hela deras för-fattarskap och berättar för oss läsare att litte-raturen omfattar allt - kanske också tiden själv. Det är en roman om identitet och vad som händer med oss när vi söker oss bort- om våra bestämda roller och levnadsför- hållanden. Kan vi det? Eller är vi ohjälpligt bundna av våra materiella omständigheter?

Otid är en originell, makaber och litterär spänningsroman från hyllade Erik Axl Sund.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Otid : Vit melankoli. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Betyg: 5 av 5
    Britt-Marie Kullin, 12 maj 2022

    Författarduon Jerker Eriksson och Håkan Sundquist som skriver under namnet Erik Axl Sund tillhör verkligen mina favoriter. Först gav dom ut trilogin Victoria Bergmans svaghet åren 2010-2012 som innehåller böckerna Kråkflickan, Hungerelden och Pythians anvisningar, och jag tyckte väldigt mycket om alla tre böckerna. Den här boken, Otid - Vit melankoli, är den tredje och avslutande delen i trilogin Melankoli-serien, och den kom ut nu, 2022. Dom två tidigare böckerna i serien är Glaskroppar - Sv... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Erik Axl Sund