Husdjur till husbehov (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
303
Utgivningsdatum
2011-02-10
Förlag
Dejavu Publicering
Dimensioner
210 x 135 x 18 mm
Vikt
440 g
SAB
Qdfg,Qdfi
ISBN
9789174512557
Husdjur till husbehov (häftad)

Husdjur till husbehov

(12 röster)  |  Läs 3 recensioner
Häftad,  Svenska, 2011-02-10
229

10% rabatt på allt med kod LUCIA23 i kassan

Gäller t.o.m. 13 december. Villkor

 • Skickas från oss inom 5-8 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Husdjur till husbehov Kan tyvärr inte levereras innan julafton.
Drömmer Du om egna frukostägg och egna får? Tvekar Du kanske inför allt det nya? Husdjur till husbehov ger Dig svaren, så att Du kan förverkliga drömmarna.
Det är den lilla skalan som gäller, några hös, kanske en hushållsgris. Här får Du veta allt som behövs om djurskötsel. Om hur Du fodrar, stänger in, och föder upp. Men också hur fint det är att leva i en nära kontakt med andra varelser. Livet blir rikare och man mår bättre tillsammans med djur!
Håkan Hallanders "lantrasbibel" Svenska lantraser (1989) är redan en älskad klassiker. Med denna andra helt omarbetade upplaga av Husdjur till husbehov befäster han sin ställning som auktoritet på husdjursskötsel.

Not: Vi vill göra kunden uppmärksam på att denna utgåva är ett beställningstryck som är inskannat från den tidigare utgåvan. Markeringar och andra skönhetsfel förekommer tyvärr i texten.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Husdjur till husbehov
 2. +
 3. Fågeldagbok 2024 : årsalmanacka för egna noteringar

De som köpt den här boken har ofta också köpt Fågeldagbok 2024 : årsalmanacka för egna noteri... av Dan Zetterström, Bill Zetterström, Niklas Aronsson (inbunden).

Köp båda 2 för 428 kr

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Husdjur till husbehov. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Originalboken bra, kopian nära oläslig

  Bokens innehåll är det absolut inget som helst fel på. Håkan Hallander är vederhäftig, intressant och det finns verkligen mycket fakta om många olika lantbruksdjur, gärna just de gamla raserna. Detta är vad jag är intresserad av, så med det är jag nöjd.
  Men eftersom boken är KOPIERAD med dålig svärta är texten tunn och i det närmaste oläslig. Blev oerhört besviken! Visserligen stod det att den var kopierad, men inte något om kvalitén på denna kopiering.
  Hade jag kunnat bläddra i boken innan, hade jag aldrig köpt den.

 2. Utmärkt
  Hanna, 4 januari 2016

  Svinbra och väldigt goda råd och enkla guider till hur man sköter all sköns djur. Vad de äter hur man sjöter dem ich hur de beter sig.

 3. Boken har allt - både för nybörjaren och den som är...
  Tine Olsen, 1 augusti 2013

  Boken har allt - både för nybörjaren och den som är mer van att ha djur. En mycket värdefull handbok om alla slags traditionella lantbruksdjur i Sverige. Massor av konkreta råd och tips om både det ena och det andra, t.ex: foder, stängsel, löptider, stallförhållanden, märkning, ungar med mycket mera. Rekommenderas verkligen!

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av Håkan Hallander