Migränyoga : bli fri från huvudvärk med yoga & ayurveda (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
127
Utgivningsdatum
2012-04-10
Upplaga
1
Förlag
Lind & Co
Medarbetare
Malmström, Jan (form) / Malmström, Jan (foto)
Dimensioner
240 x 195 x 15 mm
Vikt
640 g
SAB
Vefc,Rai
ISBN
9789174610789

Migränyoga : bli fri från huvudvärk med yoga & ayurveda

(26 röster)  |  Läs 3 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2012-04-10
189
 • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
"Sitt inte bara och lid, gör någonting. Dina huvudsmärtor är möjliga att bota. Du har inte onda demoner i huvudet, och du är inte straffad av Gud. Du har ett fysiskt problem som du kan lösa", säger läkaren och yogaläraren Dr Dharma.

Migrän eller annan svår huvudvärk lider ungefär 1,6 miljoner svenskar av. Det har beräknats att detta kostar samhället 14 miljarder kronor varje år. Migrän och spänningshuvudvärk är gåtfulla sjukdomar och smärttillstånd som ingen läkare riktigt kan förklara. Idag vet man fortfarande inte exakt vad som händer i huvudet när värken sätter in.
Per Söder bestämde sig för 10 år sedan att göra någonting åt sin svåra migrän, efter fyra decennier som präglats av återkommande anfall. Eftersom mediciner inte hjälpte vände han sig till en yogalärare och sattes på ett yogaprogram för att hantera huvudvärken. Efter ett knappt år av daglig yoga hade Per tagit kommandot över huvudvärken och sitt liv. Idag gör han 20 minuter yoga per dag och lever fri från migränsmärtor.

PER SÖDER är VD för en konferensanläggning och före detta gymnasielärare. Han har varit verksam som yogainstruktör sedan 2004 och är idag specialiserad på medicinsk yoga för personer som lider av migrän och annan svår huvudvärk. Han föreläser om yoga, migrän och ayurveda och utbildar yogalärare i tekniker mot migrän. Migränyoga är Söders debut som författare och en sedan länge efterfrågad bok - intresset för Söders föreläsningar och kurser växer stadigt och förfrågningar kommer från alla delar av Sverige. Läs mer om migränyoga på hemsidan: www.smartyoga.se.

Deltagarröster om migränyoga:
"Måste bara få säga att jag inte haft någon migrän eller spänningshuvudvärk under de senaste två veckorna och det är verkligen helt otroligt. Så lätt allting blir!"

"Tack för en bra och oerhört givande kurs! Jag kommer fortsätta med yoga livet ut tror (och hoppas) jag!"

"Känns mycket bättre i huvudet. Tror att jag bara har haft migrän två gånger i år."
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Migränyoga : bli fri från huvudvärk med yoga & ayurveda
 2. +
 3. Den goda maten : Medelhavets smaker, livsstil & hemligheten bakom friskt åldrande

De som köpt den här boken har ofta också köpt Den goda maten : Medelhavets smaker, livsstil &... av Henrik Ennart, Charlotte Fredriksson (inbunden).

Köp båda 2 för 288 kr

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Migränyoga : bli fri från huvudvärk med yoga & ayurveda. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Tydlig med vackra bilder
  Lisa Johanna Öberg, 30 oktober 2015

  Den här kommer jag använda väldigt mycket! Om du är intresserad av kundaliniyoga så är det här en bok för dig!

 2. Boken ger en bra insikt om ett stort problem. Här...
  mats.hylten (Malmö), 30 maj 2013

  Boken ger en bra insikt om ett stort problem. Här finns lösningen med bra instruktioner från en författare som vet vad han pratar om.

 3. Lättöverskådlig och väldigt användbar. Kan med fördel...
  Gabriella Barle, 10 april 2013

  Lättöverskådlig och väldigt användbar. Kan med fördel läsas även av den som inte har migrän, men som vill bli av med spänningar i kroppen.

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av Per Söder