Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.1 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2013-01-25
Förlag
Lind & Co Förlag
Översättare
Erik Nisser
ISBN
9789174611700

Bli fri från din rädsla med hjälp av mindfulness E-bok

(1 röst)  |   Läs 1 recension
E-bok,  Svenska, 2013-01-25

Styckköp

49
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Den välkände mindfulnessmästaren Thich Nhat Hanh utforskar i den här boken ursprunget till rädsla och erbjuder vägledning, råd och rutiner för att hantera den ofta skadliga närvaron av oro och obehag som kan begränsa våra liv.

I Bli fri från din rädsla med hjälp av mindfulness visar författaren oss vägen till ro, lycka och frihet genom att lära ut hur vi kan handskas med vår rädsla.

Harmoni och lugn kommer inte av att vi håller tillbaka våra känslor, man måste målmedvetet leva i ett uppmärksamt och medvetet sinnestillstånd. Endast på detta sätt kan vi identifiera smärtkällan som är upphov till vår rädsla, och avlägsna problemets rot. När vi inte hålls fast i rädslans grepp kan vi omfamna livets gåvor.

Thich Nhat Hanh är buddhistmunk och har skrivit flera uppskattade böcker om mindfulness, varav detta är den fjärde på Lind & Co.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Bli fri från din rädsla med hjälp av mindfulness. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Fina böcker av Thich Naht Hahn
    Eva-Lotta Jörnulf, 3 mars 2024

    En bok av flera av Thich Naht Hahn som är seriös för ett rikt enkelt liv här och nu med mycket kärlek.

Visa alla 1 recensioner