Investeringsboken : din guide till ekonomiskt oberoende (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
238
Utgivningsdatum
2014-09-24
Upplaga
1
Förlag
Lind & Co
Medarbetare
Lindblad, Niklas (form)
Dimensioner
215 x 140 x 20 mm
Vikt
457 g
SAB
Qbccc
ISBN
9789174612806
Investeringsboken : din guide till ekonomiskt oberoende (inbunden)

Investeringsboken : din guide till ekonomiskt oberoende

(13 röster)  |  Läs 3 recensioner
Inbunden Svenska, 2014-09-24
189
 • Skickas inom 2-5 vardagar.
 • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Investeringar på börsen är det i särklass bästa sättet att bygga en förmögenhet. I Investeringsboken lär du dig att tänka som de rika och att investera som Warren Buffett. Boken är en guide till ekonomiskt oberoende och en inspirerande och praktisk vägledning till ett mer professionellt förhållningssätt när det gäller placeringar i aktier och fonder.
Lär av professionella investerare som Henrik Didner, Ann Grevelius och Simon Blecher, som utsågs till Årets stjärnförvaltare 2013 och som har slagit index i många år trots att experterna säger att det är omöjligt. Inspireras av framgångshistorierna om Aktiestinsen och Robert Gustafsson, vilka båda har tjänat mer än 100 miljoner på börsen. Och läs om hur det gick till när Ragna Norgren slutade sitt arbete som pilot och började investera i aktier på heltid. Numera försörjer hon sig på börsen och driver bloggen Finansmamman. I boken får du ta del av de bästa tipsen från professionella investerare, experter och framgångsrika privatpersoner.

ANDERS STRÖM är författare och skribent med uppdrag för bland andra Aktiespararen, Nordens största aktie- och fondmagasin, där han recenserar finanslitteratur och gör porträtt på investerare och näringslivspersonligheter som Warren Buffett, Donald Trump, Cristina Stenbeck och Erik Penser. Han har tidigare skrivit boken Do something before you die - en social entreprenörs långa resa.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Investeringsboken : din guide till ekonomiskt oberoende
 2. +
 3. Investeraren : allt du behöver veta om finansmarknaden

De som köpt den här boken har ofta också köpt Investeraren : allt du behöver veta om finansma... av Jonas Bernhardsson (inbunden).

Köp båda 2 för 488 kr

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Investeringsboken : din guide till ekonomiskt oberoende. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Nybörjarbok
  Fredrik, 31 december 2015

  Den här boken vänder sig främst till nybörjare. Även mer erfarna kan läsa den men då mest som avstamp till vidare studier. Därför rekommenderar jag den inte till någon annan än den absoluta novisen. Boken framställer ensidigt en investeringsstrategi som den bästa och mest lönsamma: värdeinvestering à la Warren Buffett. Det är en strategi som bara passar människor med tid och god analysförmåga och lång uthållighet. (Och någon handfastare fördjupning i boken hur man gå till väga finns inte varf... Läs hela recensionen

 2. Bra handbok om fonder och aktier
  Sara, 30 december 2015

  Man bör ha kapital för att följa råden, men det är en bra grund. Ger kunskap på ett lätt sätt, som är lätt att följa även på basnivå.

 3. Skåpmat
  Abbe H Tyvis, 11 augusti 2015

  Det är inget större fel på denna bok, men den framstår som onödig. Allt finns redan beskrivet i liknande böcker. Därtill är en återkommande rekommendation direkt tokig nämligen:
  "Finn din egen investeringsfilosofi och håll fast vid den i alla väder"
  En sådan strategi kan leda till rena härdsmältan för människor som inte är bevandrade inom ämnesområdet.

Visa alla 3 recensioner