En tillfällig lösning (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (106.3 MB)
Språk
Svenska
Serie
Rehnberg & Rudberg (del 2)
Inläsare
Denise Rudberg, Hugo Rehnberg
Utgivningsdatum
2015-06-30
Förlag
Lind & Co Förlag
ISBN
9789174614473

En tillfällig lösning Ljudbok

(33 röster)  |   Läs 1 recension
Ljudbok,  Svenska, 2015-06-30

Styckköp

99
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Lisens liv är perfekt. Hon lever i ett lyckligt äktenskap, har en välartad dotter och karriären på pr-byrån pekar spikrakt uppåt.
Teddy lever en annan sorts dröm. Han är en sorglös, stormrik och arbetsskygg arvtagare vars största existentiella dilemma är vilken skinnklädsel han ska ha i sin nästa sportbil.
Under ett och samma dygn rämnar tillvaron för både Lisen och Teddy, och av en slump möts deras vägar. Dock förstår de sig inte alls på varandra. Lisen är stel och irriterande präktig, medan Teddy är självisk och häpnadsväckande ansvarslös. Sakta men säkert byggs emellertid en oväntad vänskap upp.
Under några omtumlande månader får vi följa deras historia från varsitt håll - vartannat kapitel är skrivet ur Lisens perspektiv och vartannat ur Teddys.

En tillfällig lösning är en varm och humoristisk relationsroman om otrohet, identitetskriser och konsten att släppa taget och gå vidare när livet inte blev som man tänkt sig.

DENISE RUDBERG är Sveriges chick lit-drottning. Hennes böcker har sammanlagt sålt i över två miljoner exemplar.

HUGO REHNBERG är redaktör på SvD Perfect Guide och en av landets mest underhållande krönikörer. Tillsammans har duon tidigare skrivit Inte riktigt enligt plan, som gavs ut 2014, och blev en av sommarens bäst säljande romaner.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av En tillfällig lösning. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Härlig feelgood
    Maria, 9 december 2023

    Härlig story där man verkligen lär känna karaktärerna. Kunde inte sluta lyssna

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av författarna