Såld (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (218.9 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Callin Öhrvall Delmar
Utgivningsdatum
2016-01-08
Förlag
Lind & Co Förlag
ISBN
9789174615463

Såld Ljudbok

(10 röster)  |  Läs 1 recension
Ljudbok,  Svenska, 2016-01-08

Styckköp

99

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Såld är en skrämmande, gripande och sann berättelse om en ung rysk flicka som drömmer om ett bättre liv men istället faller offer för trafficking. Sjuttonåriga Natasja lockas av ett erbjudande som barnflicka i Sverige. Hennes biljett till frihet blir en värre mardröm än hon kunnat föreställa sig. Gång på gång säljs hon till olika män, men trots att hon sakta bryts ner vägrar Natasja in i det sista att ge upp. I all tysthet börjar hon planera sin flykt.

I Såld berättar hon om hur hon mot alla odds lyckades bli fri.När Såld först gavs ut väckte den stark debatt. Den uppmärksammades av bland annat SVT, TV4, Aftonbladet, Expressen, Metro och Stockholm City.PinterestTwitter
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Såld. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Gripande
    Amanda Gabrielle Aldebert (Vimmerby), 3 augusti 2019

    En hemsk historia. En verklighet som man egentligen vill blunda för och inte tro är sann. När man hör den här historien så vill man inte leva i en värld där sådana hemska människor finns. Men såna här historier är viktiga! Viktigare än många andra. En bok alla borde läsa för att förstå hur det ser ut i världen.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Vera Efron