Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.2 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Nathalie Svensson (del 3)
Utgivningsdatum
2016-07-04
Förlag
Lind & Co Förlag
ISBN
9789174616507
Midnattsflickor (e-bok)

Midnattsflickor E-bok

(7 röster)  |  Läs 1 recension
E-bok,  Svenska, 2016-07-04

Styckköp

39

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Det är valborg i Uppsala - studenternas stora högtid. Men den uppsluppna stämningen förtas när två kvinnliga studenter våldtas inom loppet av några dygn. Kort därpå hittas ännu ett offer. Den här gången är kvinnan strypt till döds och utstuderat placerad i den anatomiska teatern i en av universitetets äldre byggnader.
Oron sprider sig och polisen befarar att det kommer begås fler brutala överfall. Nathalie Svensson, Nordens främsta expert på psykopater och medlem i Rikskriminalens gärningsmannaprofilgrupp, kallas in för att bistå i utredningen. Även kommissarie Johan Axberg från Sundsvallspolisen får rycka in. Han och Nathalie har precis avslutat ett fall tillsammans, och trots omständigheterna ser de fram emot att ses igen.
Mycket tyder på att det rör sig om en och samma gärningsman; offren är alla studenter, i samma ålder och förvillande lika till utseendet. Misstankarna går till en man som är dömd för flera våldtäkter sedan tidigare och nyss utsläppt från fängelset. Han saknar alibi men Nathalie anar dock att lösningen inte är riktigt så enkel. Spåren leder vidare till ett kvinnofientligt sektliknande ordenssällskap ...

Midnattsflickor är den fristående, tredje delen i serien om Nathalie Svensson och Johan Axberg.

JONAS MOSTRÖM är författare och läkare. Sedan debuten 2004 med thrillernDödens pendel har han nått stora framgångar med böckerna om kriminalkommissarie Johan Axberg och psykologen Nathalie Svensson - två serier som i Dominodöden (Lind & Co, 2015) vävdes samman.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Midnattsflickor. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Betyg: 4 av 5.
  Britt-Marie Kullin, 7 juli 2016

  Det här är Jonas Moströms elfte kriminalroman, och jag har läst dom allihopa.

  Hans första åtta böcker utspelar sig i Sundsvall med en läkare och en polis i huvudrollerna.

  Hans nionde bok var den första boken i en ny serie, om en psykiatriker i Uppsala.

  Och i den tionde boken så vävdes dom två serierna samman.

  Så i den här boken, Midnattsflickor, Jonas Moströms elfte bok, utspelar sig handlingen i Uppsala, med den kvinnliga psykiatrikern Nathalie Svensso... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Jonas Moström