6 dagar (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (323.8 MB)
Språk
Svenska
Serie
Johanna Lindström (del 2)
Inläsare
Björn Bengtsson
Utgivningsdatum
2016-09-14
Förlag
Lind & Co Förlag
ISBN
9789174616675

6 dagar Ljudbok

(58 röster)  |  Läs 3 recensioner
Ljudbok,  Svenska, 2016-09-14

Styckköp

89

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
De nordiska regeringscheferna har samlats i Rosenbad för att underteckna fördraget i den blivande nordiska unionen. Den festliga inledningen avbryts abrupt då terrorister slår till mot regeringskvarteren. Kraftiga explosioner skakar centrala Stockholm med ett okänt antal sårade och döda till följd.
Sveriges överbefälhavare, Johanna Lindström, lyckas nätt och jämnt överleva. Samtidigt utsätts landet för en våg av avancerade IT-attacker som hotar att slå ut hela samhället.Sverige dras snabbt allt närmare en öppen konflikt då en serie politiska och militära incidenter höjer spänningen i Östersjön. Med en huvudstad på randen till anarki och en försvagad statsledning har nationen aldrig varit mer sårbar.
Johanna är fast besluten att skydda sitt land men hon kämpar mot en fiende hon inte kan se. Det finns även krafter inom hennes egen organisation som till varje pris vill se henne misslyckas. Och tiden är på väg att rinna ut.

DAVID BERGMAN växte upp i Norrbotten och utbildade sig till officer vid Militärhögskolan. Han har i huvudsak arbetat med psykologiska operationer och är en av grundarna av det svenska Psyops-förbandet. Den militära karriären innefattar även utlandstjänst på Balkan och i Afghanistan samt utbildning hos den amerikanska armén i Fort Bragg. Utöver sin militära utbildning har Bergman en kandidatexamen i litteraturvetenskap, en magisterexamen i psykologi och parallellt med tjänstgöringen som officer doktorerar han på psykologin bakom prestation under extrem stress.

Pressröster om författarens förra bok, 36 timmar:

"en riktig bladvändare"
Borås Tidning

"Ferraritempo och sanslöst spännande."
Metro

"Johanna Lindström är en unik huvudperson i svensk spänningslitteratur och det är roligt att läsa om en kvinna som dominerar på ett annars så manligt inrutat område. Det är förstås på tiden att vi får en kvinna som kan ta upp tävlingen med sådana som Hamilton."
Upsala Nya Tidning
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av 6 dagar. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Kul möp-litteratur!
  -, 18 maj 2021

  Om man gillar Wilderäng gillar man troligen även denna serie.

 2. Toppenbra!
  -, 19 mars 2021

  Tack än en gång för en spännande bok! Ser fram emot nästa :-)

 3. Spännande
  Andreas, 25 januari 2021

  Kan inte sluta lyssna, gripande, spännande, intressant område. Inte helt orimligt.

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av David Bergman