Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.1 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Ellen Tamm (del 2)
Utgivningsdatum
2016-08-15
Förlag
Lind & Co Förlag
ISBN
9789174616712
Liv (e-bok)

Liv E-bok

(4 röster)  |  Läs 2 recensioner
E-bok,  Svenska, 2016-08-15

Styckköp

39

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Det är en varm dag i slutet av augusti när kriminalreportern Ellen Tamm lämnar Stockholm för att åka till sitt föräldrahem i Sörmland. Hon kan inte längre fly från det förflutna och de mörka minnen som väcktes till liv när hon rapporterade om fallet Lycke i början av sommaren. Nu ska hon tillbaka till platsen där allt började, när hon var åtta år och hennes tvillingsyster dog.När Ellen stannar för att tanka i Stentuna, utmed riksväg 52, får hon höra att en kvinna har hittats brutalt ihjälslagen vid en åker en bit därifrån. Ingen tycks veta vem hon var eller vad hon gjorde i trakten, och mordet skakar många i byn.
Ellen börjar nysta i den döda kvinnans öde och ju mer hon börjar gräva i vad som hänt, desto mer inser hon att småstadsidyllen rymmer mörka hemligheter och att det är mycket som inte är som det verkar. Inte minst när det gäller henne själv och systerns död.

Spänningsromanen Liv är den andra boken i serien om den egensinniga TV4-journalisten Ellen Tamm, och en fristående fortsättning på Lycke som kom ut 2015.

MIKAELA BLEY är född 1979 och bori Stockholm med sin man och derastvå barn. Hon har tidigare jobbat sominköpare på TV4, men skriver nu påheltid. Debuten Lycke kom 2015 ochkort efter utgivningen i Sverige blevden hett villebråd hos utländskaförlag och är nu såld till flertaletländer.

Sagt om Lycke:"inte så ofta jag fullständigt fastnar i en deckare på det sätt jag just nu gjort [] Otroligt spännande, underlig, obehaglig, underhållande."
Alex Schulman

"en spänningsroman utan dess like!"
Plaza Kvinna

PinterestTwitter
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Liv. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. spännande bok
  Ingrid Spets, 4 november 2019

  Bley skriver "flytande" och jag vill hela tiden läsa vidare för att se vad som händer. Det är i princip vad jag kräver av en bra bok.

 2. Betyg: 4 av 5.
  Britt-Marie Kullin, 5 september 2016

  Den här boken är en fristående fortsättning på Mikaela Bleys första bok, Lycke, som kom ut för ett år sedan. Jag har läst Lycke, och jag tyckte mycket om den. Här är en länk till min recension av den boken.

  Nu har jag läst bok nummer två, Liv, och jag tyckte lika mycket om den. Man får fortsätta att följa kriminalreportern Ellen Tamm, som jobbar på TV4, den här gången när hon utreder en ihjälslagen kvinnas död. Men man får också reda på mer om hemligheterna i Ellens förflutna och ba... Läs hela recensionen

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Mikaela Bley