Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Serie
Familjen kring La Stella (del 3)
Antal sidor
286
Utgivningsdatum
2017-07-10
Förlag
Lind & Co
Dimensioner
180 x 110 x 15 mm
Vikt
162 g
SAB
Hc
ISBN
9789174618204

Hallon och hat

(39 röster)  |  Läs 1 recension
Pocket,  Svenska, 2017-07-10
79
 • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Det är juli och de hallon som inte plockats jäser.
Samtidigt med sommarens tunga och söta doft gror någonting annat. Kärleken drabbar några, andra blir övergivna och hatet ligger snubblande nära den tidigare kärleken.
Liselotte drömde om en ny kärlek, men när hennes förhoppningar grusas kastar hon sig in i arbetet. Hon fortsätter att överraska både sig själv, sina vänner och företagarna i Östersund. Hon är full av idéer som går lättare och lättare att genomföra. Men när dottern Sandra fäster sin kritiska tonårsblick på henne inser hon att hon inte längre kan undvika de svåraste frågorna. Var det så här hon tänkt sig livet? Vart tog kärleken vägen?

Det här är tredje delen i serien om familjen kring La Stella, som föregicks av Smultron och svek och Vinbär och vemod och som följs av Lingon och lust. Lind & Co återutger alla böckerna i pocket under sommaren och hösten 2017.

EVA SWEDENMARK är född och uppvuxen i Sundsvall men bor i dag i Stockholm. Förutom flera egna böcker är hon också en del av författartrion bakom pseudonymen Emma Vall.

ANNICA WENNSTRÖM är bland annat författare till romanen Lappskatteland (Wahlström & Widstrand, 2006). Hon är också en del av författartrion bakom pseudonymen Emma Vall, tillsammans med Eva Swedenmark och Maria Herngren.

"Samtliga förför sina läsare, dels med vardagliga händelser som drabbar en Östersundsfamilj, och dels med recept så lockande att det nästan doftar från böckerna."
Blekinge Läns Tidning, om böckerna i "bär-serien"
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Hallon och hat
 2. +
 3. Lingon och lust

De som köpt den här boken har ofta också köpt Lingon och lust av Eva Swedenmark, Annica Wennström (pocket).

Köp båda 2 för 158 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Hallon och hat. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Hallon o Hat
  Kajsa, 11 december 2017

  Lättläst bok som speglar många familjers vardag, med glädje och sorg.
  Kanske lite mycket drama och invecklade relationer inom samma familj.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av författarna