Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Serie
Familjen kring La Stella (del 4)
Antal sidor
228
Utgivningsdatum
2017-08-10
Upplaga
1
Förlag
Lind & Co
Medarbetare
Graves, Emma (form)
Dimensioner
177 x 110 x 14 mm
Vikt
134 g
SAB
Hc
ISBN
9789174618211

Lingon och lust

(35 röster)  |   Läs 3 recensioner
Pocket,  Svenska, 2017-08-10
79
 • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Det är höst, i skogen lyser lingonen röda. Familjen kring La Stella har efter en turbulent tid kommit varandra nära igen. Mycket ser ut att gå deras väg. Ändå vill inte lugnet och ron infinna sig.
Liselotte har förverkligat många av sina drömmar, ändå känner hon en obestämd lust och längtan som driver henne att ta nya beslut. Marios restaurang har fått ett uppsving, men svårigheterna han upplevt har förändrat honom på djupet. Ska han få svar på sina frågor då han söker sig ut i den jämtländska fjällvärlden? Barnen Sandra och Elias står inför nya utmaningar när deras föräldrars längtan driver dem alla vidare. Anita upplever en sällsam kraft i gamla känslor. Hemlighetsfullt smyger hon iväg med hinkar och bärplockare, men det är inte skogens rikedomar som lockar, utan något helt annat.
Men alla är inte lika förtjusta när förändringar återigen står för dörren. Lingonens röda färg lovar en annan sötma än de ger. För vissa i familjen kring La Stella känns tillvaron som om den är färgad av denna bittra eftersmak.

Det här är sista delen i serien om familjen kring La Stella som föregicks av Smultron och svek, Vinbär och vemod och Hallon och hat. Lind & Co återutger alla böckerna i pocket under sommaren och hösten 2017.

EVA SWEDENMARK är född och uppvuxen i Sundsvall men bor i dag i Stockholm. Förutom flera egna böcker är hon också en del av författartrion bakom pseudonymen Emma Vall.

ANNICA WENNSTRÖM är bland annat författare till romanen Lappskatteland. Hon är också en del av författartrion bakom pseudonymen Emma Vall, tillsammans med Eva Swedenmark och Maria Herngren.

"Samtliga förför sina läsare, dels med vardagliga händelser som drabbar en Östersundsfamilj, och dels med recept så lockande att det nästan doftar från böckerna."
Blekinge Läns Tidning, om böckerna i "bär-serien"
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Lingon och lust
 2. +
 3. Hallon och hat

De som köpt den här boken har ofta också köpt Hallon och hat av Eva Swedenmark, Annica Wennström (pocket).

Köp båda 2 för 158 kr

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Lingon och lust. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Lingon och lust
  -, 10 januari 2019

  Alla böckerna i serien är lättlästa och lite småtrevliga. Tyvärr blir handlingen nästan pinsamt förutsägbar så första boken hade räckt, resten blir som någon sorts upprepning.

 2. Spännande att få fortsätta läsa om alla!
  Petra Svensson, 12 november 2018

  Det känns som man lär känna alla i böckerna. Spännande att följa alla och ser hur det går för dem.
  Livet, som det är på riktigt. Roligt, sorgligt, glatt och tråkigt.
  En riktigt bra serie.

 3. Lingon och lust
  AH, 16 oktober 2018

  Den här var den jag tyckte minst om av de fyra böckerna i serien. Kanske för att alla böckerna är väldigt lika, då kändes det nästan lite tjatigt med den fjärde likadana boken. Den är inte särskilt lång, så det som händer känns inte särskilt utvecklat. Det känns mest som en sista kort bok för att knyta ihop säcken och avsluta.

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av författarna