Dödens bett (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (253.2 MB)
Språk
Svenska
Serie
Brattenskiöld & Gyllenberg (del 1)
Inläsare
Torsten Wahlund
Utgivningsdatum
2017-02-27
Förlag
Lind & Co Förlag
ISBN
9789174618624

Dödens bett Ljudbok

(4 röster)  |  Läs 1 recension
Ljudbok,  Svenska, 2017-02-27

Styckköp

99

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Del 1 i serien av humoristiska deckare, om privatspanarna Severin C Brattenskiöld och Erik Gyllenberg, handlar om en vanvettig mördarjakt i Aroshamn med omnejd. Allt börjar med att våra huvudpersoner bevittnar ett mystiskt dödsfall på ett Rotarymöte. Bland fagra IT-konsulter, hemliga ordenssällskap, luspanka Mälargrevar och sluga politiker arbetar sig Brattenskiöld, Gyllenberg och i viss mån landshövdingen, fram mot den spännande upplösningen.

Och vem vill inte veta hur det går till när: landshövdingen går på SM-final, landstingspolitiker hamnar i vårdapparaten, länets företagare åker på Ålandskryssning och när den rikskände konstnären får nya storvulna visioner.

Var bara lugn kära lyssnare. Kriminalkommissarie Sören Stadigh och hans kollegor har i det närmaste kontroll på händelseutvecklingen och försöker stoppa våra hjältars vildaste infall. Men lyckas han? Och varför heter boken "Dödens bett"?

Aron Olnafors bjuder på en humoristisk deckare utan alltför mycket våld och med garanterat hög trivselfaktor.

"... de läsare som uppskattar och saknar Bo Balderson har möjlighet att hitta en tröst här".
Tidskriften Jury

"Stackars framtida brottslingar i Aroshamn - för såväl Brattenskiöld, Gyllenberg som landshövdingen utan namn lär inte ha gjort sina sista utredningar i och med denna bok."
Vestmanlands läns tidning
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Dödens bett. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Inte Bo Balderson
    Vittran Ason, 17 maj 2020

    Inte vad jag hade förväntat mig. Trodde att den var bättre när den jämfördes med Balderson. Mycket långt i från Bo Baldersons statsråd.
    Tyvärr tycker jag inte att boken är så rolig. Kanske beror det till viss del på uppläsaren.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Aron Olnafors