Mord med sjöutsikt (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (270.5 MB)
Språk
Svenska
Serie
Brattenskiöld & Gyllenberg (del 2)
Inläsare
Torsten Wahlund
Utgivningsdatum
2017-03-13
Förlag
Lind & Co Förlag
ISBN
9789174618631

Mord med sjöutsikt Ljudbok

(3 röster)
Ljudbok,  Svenska, 2017-03-13

Styckköp

99

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Del 2 i serien av humoristiska deckare om privatspanarna Severin C Brattenskiöld och Erik Gyllenberg som än en gång hamnar i de mest märkliga upptåg i jakten på en gäckande mördare.

Det är i början på sommaren och Gyllenbergs hushållerska Frida har förmått en något motsträvig Gyllenberg att som spekulant titta på en ensligt belägen sommarstuga i norra Västmanland. Det visar sig att också Brattenskiöld och landshövdingen av olika skäl är intresserade av objektet. I samband med visningen händer det fasansfulla då en av de närvarande faller ner död, mördad.

Nu börjar den hisnande jakten på förövaren. Parallellt med kriminalkommissarie Sören Stadighs utredning driver Brattenskiöld och Gyllenberg, till polisens irritation, sin egen spaning. De hamnar i sin jakt på mördaren i en serie märkliga och dråpliga situationer. Det blir naturligtvis ännu mer bekymmersamt för Aroshamnspolisen när även länets högste ämbetsman, landshövdingen, inte kan hålla sitt detektivintresse i styr. Vem eller vilka kommer att lösa gåtan?

Olnafors bjuder än en gång på en humoristisk deckare utan alltför mycket våld och med garanterat hög trivselfaktor.

"För det första är Olnafors den vad jag kan minnas mest läsvärde efterföljaren vi har till Balderson. ... när jag överdoserat på moderna svenska deckare hör dessa till dem jag tar mig an med glädje ... för att de erbjuder en stunds lättfattlig, lättsam, kravfri och skamlös underhållning."
Johan Wopenka, ledamot av Svenska Deckarakademin
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Aron Olnafors