Hon som ser: En sann historia (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (272.6 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Gunilla Leining
Utgivningsdatum
2017-03-21
Förlag
Lind & Co Förlag
ISBN
9789174618907
Hon som ser: En sann historia (ljudbok)

Hon som ser: En sann historia Ljudbok

(1 röst)  |  Läs 1 recension
Ljudbok (MP3), Svenska, 2017-03-21

Styckköp

89

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Tänk om du kunde se in i framtiden, hur skulle livet bli då? Det vet sierskan Anna-Lena Vikström.

Allt började i den lilla byn Hacksjö i Lappland där Anna-Lena växte upp. Redan som fyraåring hade hon utomkroppsliga upplevelser. Som tonåring fick hon ofta höra av byns invånare att hon "hade gåvan" och det var många som ville få hjälp att hitta bortsprungna jakthundar eller saker de tappat. Som ung vuxen letade hon i kyrkans värld efter en förklaring till sina upplevelser, men bestämde sig till slut för att ge upp yrkesbanan som diakon och gå sin egen väg.

Valet att stå på egna ben och utveckla sina förmågor har fört henne världen över. Genom personliga möten med såväl andliga ledare som kursdeltagare och människor i olika livssituationer har hon fått chans att föra arvet från de lappländska förfäderna vidare.

Hon som ser är en öppenhjärtig bok om hur krångligt, dråpligt och annorlunda livet kan bli för den som har mediala förmågor. Det är också en spännande berättelse om en jordnära person som lyckas kombinera sitt ovanliga yrke med livet som småbarnsmamma.

Det var när Eva Wiklund träffade Anna-Lena Vikström i jobbet som lokaltidningsjournalist som nyfikenheten väcktes. Ett par års intervjuer och besök i Anna-Lenas hemtrakter i Lappland blev till ett personligt porträtt av sierskan, som även kallats "Värmlands Saida".
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Hon som ser: En sann historia. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Svenfo
    Svenfo, 4 oktober 2018

    En trovärdig och intresssant historia som då gör att det blir en njutbar läsning. Kan varmt rekommenderas till andra läsare.

Visa alla 1 recensioner