Planera ditt drömbröllop med Johanna Kajson (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
170
Utgivningsdatum
2017-08-11
Upplaga
1
Förlag
Lind & Co
Medarbetare
Lindeberg, Eva (form)
Dimensioner
24 x ? x 4 mm
Vikt
10 g
SAB
Qcg
ISBN
9789174619225

Planera ditt drömbröllop med Johanna Kajson

(6 röster)  |  Läs 1 recension
Inbunden,  Svenska, 2017-08-11
268
  • Skickas från oss imorgon
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Så fort vi bestämt oss för att gifta oss kom alla frågorna på en gång... Hur, var, vad, hur mycket kostar det, vad ska man göra, i vilken ordning, vad får man inte missa och hur gör man sitt bröllop till den härligaste, mest personliga festen någonsin?

Fler och fler brudpar söker ett sätt att skapa just sitt drömbröllop, med en personlig touch. Att boka ett möte med en bröllopskoordinator är ett sätt, men kanske inte något alla kan unna sig. Många söker också inspiration i magasin, böcker, bloggar och filmer. I den här boken finns allt i ett - en inspirerande guide till drömbröllopet, med extra allt!
Planera ditt drömbröllop är indelad i sju steg på resan mot er bröllopsdag, och går igenom vad som bör göras när. Varje kapitel är fyllt med information, idéer, tips och inspirerande bilder för att hjälpa er att hitta rätt i bröllopsdjungeln. Boken är med andra ord tänkt som en superguide som erbjuder exakt lika mycket hjälp och tips som om man bokat en personlig bröllopskonsultation - en alldeles egen bröllopskoordinator!

JOHANNA KAJSON är känd som "Sveriges bröllopskoordinator" efter att ha arrangerat flera offentliga bröllop, som Isabella Löwengrips, Hannah Widells och Kenza Zouitens. Men Johanna har arbetat med alla typer av bröllop, både synliga och osynliga. Vad sägs om ett hemligt brudpar med en bröllopsbudget på omkring 1,2 miljoner? I andra änden av spektrumet har hon sytt ihop ett intimt litet bröllop för bara några tusenlappar - ett drömbröllop kan man skapa oavsett budget. Johanna driver sedan år 2010 företaget Great Weddings och har också den uppskattade johannakajsonsblogg.se
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Planera ditt drömbröllop med Johanna Kajson
  2. +
  3. Ren skönhet : naturlig hudvård från växtriket

De som köpt den här boken har ofta också köpt Ren skönhet : naturlig hudvård från växtriket av Karin Björkegren Jones, Lena Losciale (inbunden).

Köp båda 2 för 507 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Planera ditt drömbröllop med Johanna Kajson. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Verkligen en hjälp!
    Bokmalen, 3 december 2018

    Bröllopsplanerandet blev så mycket lättare och strukturerat med hjälp av denna bok. Jag lyssnar även på hennes podd Drömbröllop där hon diskuterar momenten från boken med en blivande brud. Mycket lärorikt och vägledande!

Visa alla 1 recensioner