? får leken tåla (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (317.9 MB)
Språk
Svenska
Serie
Helen Grace (del 4)
Inläsare
Callin Öhrvall Delmar
Utgivningsdatum
2017-05-11
Förlag
Lind & Co Förlag
Översättare
Lena Kamhed
ISBN
9789174619713

? får leken tåla Ljudbok

(6 röster)
Ljudbok,  Svenska, 2017-05-11

Styckköp

99
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Mitt i natten lyses stadshimlen upp av skenet från tre stora eldsvådor. Det är mer än bara ett tragiskt sammanträffande. För kriminalkommissarie Helen Grace visar sig en ondska hon aldrig tidigare sett maken till.
Bränderna kräver flera människoliv, och det framgår snart att de är noggrant planerade och iscensatta. Men utredningen hinner knappt börja förrän nya lågor slickar stadens byggnader och fler får sätta livet till.
Pressen på Helen blir stor när allmänheten kräver att hon och hennes team ska hitta den skyldige och få ett slut på de fruktansvärda mordbränderna. Och som om det inte vore nog måste hon också hantera sina överordnade och säkerställa att den ambitiösa reportern Emilia Garanita inte stjälper polisens arbete.
Utredningen blir till en krutdurk. Frågan är hur Helen ska orka stå emot sina egna demoner och kunna koncentrera sig på att hitta och oskadliggöra mordbrännaren.

... får leken tåla är den fjärde, fristående boken om kriminalkommissarie Helen Grace. Serien har sålts till ett tjugotal länder och legat på många topplistor världen över.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av M J Arlidge