Format
Häftad (Trade Paper)
Språk
Svenska
Antal sidor
260
Utgivningsdatum
2015-02-01
Förlag
Books on Demand
Illustrationer
Black & white illustrations
Dimensioner
210 x 145 x 20 mm
Vikt
388 g
Antal komponenter
1
Komponenter
Paperback
SAB
Veh
ISBN
9789174635393
Hjärtsmart: Att Förebygga Hjärt & Kärlsjukdom (häftad)

Hjärtsmart: Att Förebygga Hjärt & Kärlsjukdom

Att frebygga hjrt & krlsjukdom

(1 röst)  |  Läs 1 recension
Häftad,  Svenska, 2015-02-01
273
  • Skickas från oss inom 10-15 vardagar.
  • Fri frakt över 199 kr för privatkunder i Sverige.
Vi kan förebygga minst 80 procent av alla hjärt-kärlsjukdomar och våra levnadsvanor är avgörande. Levnadsvanor som förebygger hjärt-kärlsjukdom har visat enastående resultat och hälsovetare Henrik Beyer presenterar konkreta livsstilsråd för vardagen.
Genom att följa dessa vetenskapligt baserade råd kan man öka möjligheten att skydda sig från att drabbas av hjärt-kärlsjukdom.
Hjärtsmart stöttar läsaren till ett hälsosamt liv i vardagen genom en 'Hjärtsmart Vecka' samt en 'Hjärtsmart Matdagbok' samt en handlingsplan för långsiktig livsstilsförändring.
"Det är viktigt att presentera vetenskapligt baserad hälsoinformation på ett begripligt och konkret sätt som stöttar individen", säger Henrik."
Henrik Beyer är utbildad hälsovetare och har en magisterexamen samt har genomfört forskningsstudier inom livsstilsfrågor och hälsa. Han har arbetat ett flertal år som utredare på Statens Folkhälsoinstitut samt arbetat för WHO och Healthy Cities Project m.m.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Hjärtsmart: Att Förebygga Hjärt & Kärlsjukdom
  2. +
  3. Ta makten över din hälsa på 12 veckor : maten och vanorna som ger resultat

De som köpt den här boken har ofta också köpt Ta makten över din hälsa på 12 veckor : maten o... av Johannes Cullberg (inbunden).

Köp båda 2 för 522 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Hjärtsmart: Att Förebygga Hjärt & Kärlsjukdom. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Lycka till med en tankevärld bok
    Lena Winblad von Walter, 3 oktober 2015

    Jag har läst boken toppen tycker jag ,vi vet hur vi ska leva ett hälsosamt liv men gör vi det. Jag tycker att Henrik skriver på ett sätt som har fängslat mej ! Jag rekommenderar denna bok till er alla som vill hava ett långt liv vänligen Lena Winblad von Walter.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Henrik Beyer