Titta in i kroppen (kartonnage)
Fler böcker inom
Format
Kartonnage (Board book)
Språk
Svenska
Läsålder
3-6 år
Antal sidor
15
Utgivningsdatum
2020-07-24
Upplaga
2
Förlag
Ordalaget Bokförlag
Översättare
Ulrika Junker Miranda
Illustratör/Fotograf
Colin King
Dimensioner
24 x ? x 4 mm
Vikt
10 g
SAB
uVb
ISBN
9789174693089

Titta in i kroppen

(11 röster)  |  Läs 1 recension
Kartonnage,  Svenska, 2020-07-24
149
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
"Titta in i kroppen är en spännande och bra faktabok för de små." Bibliotekstjänst

Titta in i kroppen! Lyft på flikarna och se hur du ser ut bakom revbenen, i magen, i ögat och i örat. Följ maten när den åker ner genom kroppen. Eller se vad som händer med dina lungor när du tar ett djupt andetag. Kroppen är en fantastisk maskin med tusen tals olika delar som samarbetar - här kan du se hur!

Boken innehåller massor av fakta för den vet girige. Visste du att kroppen har över 600 muskler? Att blodet pumpas runt i kroppen på en minut? Att 60% av kroppsvikten är vatten? Varje uppslag fokuserar på en särskild del av krop pen, t ex Blodet pumpas , Skelettet och musklerna och Din smarta hjärna .

Texten är kopplad sam man med små bilder och pilar för tydlighetens skull, och på varje uppslag finns luckor att öppna. Under luckan ser man insidan av kroppen och där finns också mer information! Illustrationerna i boken är skapade utifrån riktiga fotografier. Sidorna är av kraftig kartong och luckorna stabila.

Boken passar alla nyfikna barn som börjat ställa frågor och deras föräldrar som vill kunna svara. Från 5 år.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Titta in i kroppen. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Titta in i kroppen
    Lisa Lisa Johansson, 25 maj 2021

    En mycket fin faktabaserad bok för barn. Den beskriver kroppen, organen och alla dess funktioner. Man får lyfta på många olika flikar för att titta in hur det ser ut och för att få reda på mer fakta. Vackra bilder om hur kroppen ser ut både utanför och inuti. Anpassad för barn i alla åldrar då det finns mycket att se, läsa och lära! Rekommenderar boken varmt.

Visa alla 1 recensioner