Den lilla sagan om månväktaren Klaus (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Läsålder
3-6 år
Antal sidor
24
Utgivningsdatum
2021-08-23
Upplaga
1
Förlag
Ordalaget Bokförlag
Illustratör/Fotograf
Robert Grip
Dimensioner
269 x 207 x 9 mm
Vikt
308 g
SAB
Hcf
ISBN
9789174694321

Den lilla sagan om månväktaren Klaus

(2 röster)  |  Läs 2 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2021-08-23
129
 • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Alla barn har nog någon gång funderat kring månen. Tänk att få göra ett besök. Den lilla sagan om månväktaren Klaus är en charmig historia med välgjorda, innehållsrika och makalöst vackra illustrationer.

Högt upp på ett hustak bor pojken Klaus med sin hund Levi. De är skuggor med ett viktigt uppdrag. Klaus är nämligen månväktare och ser till att månen lyser varje natt och att människorna sover gott. Följ med Klaus och Levi på deras äventyr till månen. Hur tar de sig dit? Och vad gör de hela natten? Siluettliknande illustrationer i retrostil och en magisk men ändå enkel historia för fantasifulla barn.

ROBERT GRIP arbetar som specialistsjuksköterska på ambulansen till vardags. Utöver det gör han illustrationer för reklam och böcker. Detta är hans bokdebut.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Den lilla sagan om månväktaren Klaus
 2. +
 3. Resan till Interversum

De som köpt den här boken har ofta också köpt Resan till Interversum av Maria Frensborg, Tomu, Yumi (inbunden).

Köp båda 2 för 178 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Den lilla sagan om månväktaren Klaus. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Otroligt fin berättelse sam mysiga bilder
  @bettan_bokprataren (Örebro), 9 januari 2022

  Det här är en bok som andas magi och de siluettliknande illustrationer i retrostil ger en magisk känsla. En lagom svår berättelse som tillåter att fantasin sätter fart.

  Alla barn har nog någon gång funderat kring månen. Tänk att få göra ett besök. Den lilla sagan om månväktaren Klaus är en charmig historia med välgjorda, innehållsrika och makalöst vackra illustrationer.
  Högt upp på ett hustak bor pojken Klaus med sin hund Levi. De är skuggor med ett viktigt uppdrag. Klaus är näm... Läs hela recensionen

 2. Fantastiskt fin bilderbok

  AC (mamma):
  Detta är Robert Grips bokdebut och vilken debut sen. Detta är verkligen en bilderbok man vill ha under huvudkudden när man läst klart den så man kan tjuv tända lampan och titta lite till på de fantastiskt fina illustrationerna och fundera över vad en själv skulle gjort som månväktare.

  Jag är svag för äldre klassiker och jag får lite Peter Pan, tennsticks pojken och Marry Poppins vibbar när jag läser boken.

  Magin i boken sätter igång min fantasi och vi fnular ... Läs hela recensionen

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Robert Grip

 • ABC-boken

  Robert Grip, Margot Henrikson

  "Texterna på rim är skojiga och smått absurda i samklang med bilderna... ABC-boken kan fungera både som språk- och bildstimulans... Under årens lopp har åtskilliga ABC-böcker utkommit. Den här boken har sin egen karaktär och försvarar väl sin...