En miljon likes (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (107.5 MB)
Språk
Svenska
Läsålder
9-12 år
Inläsare
Marie Oliv
Utgivningsdatum
2021-10-20
Förlag
Ordalaget Bokförlag
ISBN
9789174694802
En miljon likes (ljudbok)

En miljon likes Ljudbok

(10 röster)  |  Läs 4 recensioner
Ljudbok,  Svenska, 2021-10-20

Styckköp

69

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Felicia är en strulig tjej på många sätt. Hon snattar och skolkar för att verka cool inför kompisar. Men hon har det kämpigt hemma, med en mamma som inte bryr sig så mycket som hon borde. Ibland finns det inte ens mat så Felicia kan äta sig mätt. En äldre granne lyckas komma in under Felicias hårda skal, och deras relation växer till något betydelsefullt för båda.

Felicia är besatt av att få likes på sina inlägg på sociala medier. Hennes mål är att få en miljon likes. Hur ska hon uppnå det? När Felicia får en idé om hur hon ska lyckas dras några kompisar med på en farlig utmaning. En miljon likes handlar om hur långt man är redo att gå för att få omgivningens uppmärksamhet. Den handlar om att vara ung, att försöka passa in och samtidigt hitta sig själv. En miljon likes tar upp det komplexa i vänskapsrelationer och vem som egentligen bär ansvaret för ens egna handlingar.

ANN OLEROT är författare och har skrivit flera barn- och ungdomsböcker. Bland annat fyra böcker i spänningsserien om Moa och Elias och deras förmåga att få kontakt med spöken.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 4 recensioner av En miljon likes. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Bra
  -, 10 april 2023

  Bra och verklighetstrogen tyvärr men bra och det är viktigt att föräldrar håller koll på sina barn och deras sociala medier tycker jag (även om jag bara är 10 och skriver från min mammas konto).

 2. Wow
  -, 9 augusti 2022

  Jättebra bok. När man läser får man alltid en bild i huvudet, ibland skrattar man ihjäl sig men man kan också bli lite tårögd.

 3. En miljon likes
  -, 12 april 2022

  Sååå bra.

 4. Jättebra bok med spänning och drama
  -, 7 april 2022

  Jättebra bok rekommenderar verkligen till er som är ungdomar.

Visa alla 4 recensioner

Fler böcker av Ann Olerot