# Challenge (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Läsålder
9-12 år
Antal sidor
180
Utgivningsdatum
2022-08-15
Upplaga
1
Förlag
Ordalaget Bokförlag
Dimensioner
208 x 152 x 18 mm
Vikt
376 g
SAB
Hcg
ISBN
9789174695151
# Challenge (inbunden)

# Challenge

Inbunden,  Svenska, 2022-08-15
139
  • Skickas från oss inom 2-4 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
"Ann Olerot fångar så tydligt osäkerheten i att vara ung. Betyg 5 av 5"

BTJ, Caroline Svensk

"Otroligt bra bok som lyfter många viktiga saker upp till ytan. Alla föräldrar behöver läsa, för att kunna diskutera med sina barn. Flaggar även för första boken om Felicia - En miljon likes."

npboktips

Ingen förstår Felicia. Inte mamma, inte kompisarna och absolut inte lärarna. Den enda som förstod henne och lät henne var sig själv var åttioåriga Ammie som nu är död. Felicia vill passa in, men framför allt vill hon ha uppmärksamhet.

Felicia och hennes vänner ska åka till Olivias sommarhus på västkusten. Planen är att där komma på en riktigt bra challenge som ska filmas och läggas ut på sociala medier. Ska de våga hoppa från den 35 meter höga Smögenbron?

Felicia råkar se i Olivias mobil att någon tvingar Olivia att skicka bilder på sig själv i bara underkläder. Med hotet att hennes familj annars kommer att skadas. Hur kan hon hjälpa Olivia? Dessutom får Felicia av en slump syn på Ammies biologiska bortadopterade dotter. Ska hon våga ta kontakt och framföra Ammies sista önskan?

ANN OLEROT är författare och har skrivit flera barn- och ungdomsböcker. Bland annat fyra böcker i spänningsserien om Moa och Elias och deras förmåga att få kontakt med spöken. Detta är andra boken om Felicia. Den första heter En miljon likes.

Sagt om En miljon likes:

Det här är en riktigt bra ungdomsbok om viljan att passa in, hur långt man är beredd att gå för att göra det. Men det är även en bok om riktig vänskap, trassliga relationer och vem man egentligen är och hur vet man det?

#lollosbokhorna
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. # Challenge
  2. +
  3. En miljon likes

De som köpt den här boken har ofta också köpt En miljon likes av Ann Olerot (inbunden).

Köp båda 2 för 278 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Ann Olerot