För lagets bästa (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.4 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Roslunden BK (del 1)
Läsålder
9-12 år
Utgivningsdatum
2022-05-04
Förlag
Ordalaget Bokförlag
ISBN
9789174695199

För lagets bästa E-bok

E-bok,  Svenska, 2022-05-04

Styckköp

79

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
"En mycket bra bok om killar och fotboll... en på många sätt charmerande berättelse om kärleken till fotboll... skrivet på ett utmärkt språk, lättflytande och lättläst. Författaren har en bra tonträff... och en god blick som bäddar för psykologiskt trovärdiga personporträtt. Betyg 4 av 5."

Bibliotekstjänst, Staffan Wennerlund

"En riktigt bra bok om fotboll och vänskap" SvD Junior

Att alla älskar fotboll i ett fotbollslag är inte självklart. Adam och Illyas spelar i Roslunden BK. Adam brinner för fotboll och är lagets bästa spelare och målskytt. Illyas vill egentligen inte spela fotboll utan går på träningarna för att hans pappa vill. Stämningen i laget är ganska tuff. Men vad händer när de får en ny tränare som vänder upp och ner på både det sociala spelet och hur träningarna kan se ut? Plötsligt är rollerna inte lika självklara och turbulens uppstår. Hur ska det gå för laget, spelarna och den nya tränaren?

För lagets bästa är en spännande bok om fotboll och intriger i ett fotbollslag. Boken tar också upp hur familjeförhållanden och det sociala påverkar hur vi agerar som individer.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Angelica Öhrn