Bäst på tennis? (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Läsålder
9-12 år
Antal sidor
178
Utgivningsdatum
2023-05-03
Upplaga
1
Förlag
Ordalaget Bokförlag
Dimensioner
205 x 150 x 18 mm
Vikt
364 g
SAB
Hcg
ISBN
9789174695618

Bäst på tennis?

(1 röst)
Inbunden,  Svenska, 2023-05-03
132
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
"Det här är en riktigt fin debut. Med stor kärlek och kunskap om både tennis och relationer känns texten trovärdig. Betyg 4/5."

BTJ, Annika Övermyr

"En härlig ungdomsbok om något annat än fotboll! Bäst på tennis är Fridas debutbok och jag ser fram emot fler barn och ungdomsböcker från henne!"

Lollos bokhörna

Tvillingarna Linus och Lukas älskar att spela tennis. Innan Rasmus började i deras klass spelade de alltid dubbel ihop. Men nu vill Lukas bara spela med Rasmus. Allt som Linus gör är töntigt. Master-spelen närmar sig, och förutom en pokal står äran på spel.

Lukas är trött på sin töntiga tvillingbror, som är duktig och ordentlig, pluggar och gör allt rätt. Lukas vill hänga med Rasmus, bli ihop med Sascha, och såklart träna tennis för att bli bäst.

Linus känner att något har ändrats mellan honom och Lukas. Det är inte som när de var små och gjorde allt tillsammans. Det känns ledsamt. Men han har ju tennisen, som han älskar och blir bättre och bättre på. Och så Sascha som han vill komma närmare och gärna bli ihop med.

Vi får följa Linus och Lukas på träning och i matchspel, i skolan och hemma med familjen. Syskonskapet speglas på ett sårbart och fint sätt. Kärleken till tennis står i centrum, och skildras på ett trovärdigt sätt, både själva spelet och allt runt omkring.

FRIDA EJDERSTEDT har en kandidatexamen inom Coaching och Sport Management. Hon har en lång bakgrund inom tennisen, och som en av Sveriges bästa tennisspelare i sin åldersgrupp var hon en del av det svenska juniorlandslaget. Detta är hennes debut för mellanåldern.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Bäst på tennis?
  2. +
  3. SIGNERAD Skurkarnas skurk del 3: Hjältus Tårar

De som köpt den här boken har ofta också köpt SIGNERAD Skurkarnas skurk del 3: Hjältus Tårar av Ijustwanttobecool, Joel Adolphson, Emil Beer, Victor Beer (inbunden).

Köp båda 2 för 281 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »