Flaggor (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Läsålder
9-12 år
Antal sidor
64
Utgivningsdatum
2023-08-08
Upplaga
1
Förlag
Ordalaget Bokförlag
Dimensioner
15 x 279 x 231 mm
Vikt
690 g
SAB
Kyd,u
ISBN
9789174695670
Flaggor (inbunden)

Flaggor

Inbunden,  Svenska, 2023-08-08
179
 • Skickas från oss inom 2-4 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
"Historien om flaggorna hänger ofta nära ihop med historien om länderna, diverse krig, kungahus och revolutioner. En lättläst, spännande och informativ bok som hela familjen kan ha glädje av"

Allt om resor

"En härlig faktabok för den som vill veta mer. Det är enkelt förklarat, lagom mycket text och fina bilder till. Det är väldigt intressant och jag som vuxen lärde mig mycket nytt. I slutet av boken finns quiz och utmaningar. Här finns även en stor affisch."

Stinas boksida

Det är spännande med flaggor! Genom historien har flaggor använts på olika sätt för att markera tillhörighet, för att visa upp en symbol eller för att utöva makt. En atlas full av fascinerande fakta, tydliga illustrationer och förklarande grafik. Vad betyder symbolerna? Vad står färgerna för? När skapades flaggorna? Hitta svar på dina frågor om världens flaggor och lär dig mer om länderna. För varje världsdel finns ett uppslag där alla flaggor syns vid respektive land. Sedan följer fördjupad presentation med ett urval av världsdelens länder.

Rikligt illustrerad - Quiz och utmaningar - Affisch 50 cm x 70 cm
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Flaggor
 2. +
 3. Eldhjulet

De som köpt den här boken har ofta också köpt Eldhjulet av Kristina Ohlsson (kartonnage).

Köp båda 2 för 348 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Valentina Bonaguro

 • Vulkaner

  Valentina Bonaguro

  "Texten, som rikligt kompletteras med välvalda och tydliga illustrationer och förklarande grafik, är mycket faktarik, intresseväckande och språkligt anpassad till barn... Läsaren får en god bild av hur jorden bildades... Boken är av stort int...

 • The Garage

  Valentina Bonaguro

  Scopri 4 garage diversi, leggi il libro con tante curiosità, costruisci il modello a 2 piani e gioca con i personaggi. Età di lettura: da 3 anni.