Jag är en fuckin' queen (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Läsålder
9-12 år
Antal sidor
190
Utgivningsdatum
2023-09-08
Upplaga
1
Förlag
Ordalaget Bokförlag
Dimensioner
25 x 199 x 144 mm
Vikt
385 g
SAB
Hcg
ISBN
9789174695762
Jag är en fuckin' queen (inbunden)

Jag är en fuckin' queen

Inbunden,  Svenska, 2023-09-08
135
  • Skickas från oss inom 2-4 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Jag är en fuckin' queen Kan levereras innan julafton
"Ann Olerot är en rutinerad barn- och ungdomsboksförfattare... en queen på att förstå och åskådliggöra svårigheter unga möter idag... Känns aktuell, samtidigt som det kan vara skrämmande att möta problematiken Olerot så tappert lyfter. Betyg 5/5"

BTJ, Caroline Svensk

 

Det räcker nu, Felicia!" skriker Maja med skräck i rösten. Hon vet att om jag pushar mig lite till kommer jag att svimma.

Felicia kan inte låta bli farliga challenge för att få uppmärksamhet. Hennes impulsiva sätt gör att hon ständigt hamnar i situationer som skapar uppståndelse. Men vad händer om någon tror på Felicia och låter henne ta ansvar? När Felicia och hennes vänner ertappas med att ha dragit igång en svimningslek, vill rektorn att Felicia ska gå ut med budskapet att det de gjorde var farligt.

När hon genom sin status lyckas skydda en yngre kille från att bli mobbad, väcks funderingar kring hur hon vill använda sitt inflytande. Vad händer om hon börjar hjälpa andra? Och så finns det tillfällen när man känner att man bara måste agera, även om man vet att det är farligt. En tuff ny tjej i klassen går med på att leverera tabletter åt en äldre kille och hamnar i fara. Kan Felicia och hennes vänner hjälpa den nya tjejen?

Författaren fångar det sociala spelet som unga befinner sig i. Hur passar man in och vilken påverkan har man på andra?

ANN OLEROT har skrivit flera barn- och ungdomsböcker. Bland annat fyra böcker i spänningsserien om Moa och Elias och deras förmåga att få kontakt med spöken. Detta är tredje boken om Felicia, tidigare titlar: En miljon likes och #challenge.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Jag är en fuckin' queen
  2. +
  3. # Challenge

De som köpt den här boken har ofta också köpt # Challenge av Ann Olerot (inbunden).

Köp båda 2 för 270 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Ann Olerot