Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Serie
Jack Reacher (del 5)
Antal sidor
396
Utgivningsdatum
2011-04-06
Upplaga
1
Förlag
Ponto Pocket
Översättare
Anders Bellis
Originaltitel
Echo Burning
Dimensioner
180 x 110 x 20 mm
Vikt
206 g
SAB
Hce
ISBN
9789174750065
Hetta (pocket)

Hetta

(57 röster)  |  Läs 5 recensioner
Pocket Svenska, 2011-04-06
79
 • Skickas inom 2-5 vardagar.
 • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Jack Reacher -- en tuff, tystlåten individualist som går sina egna vägar utan att väja för någonJack Reachers rastlösa själ har fört honom till Texas. Efter ett oönskat mellanhavande med en civil polis i Lubbock bestämmer han sig för att det är klokast att lämna staden. I den dallrande, 40-gradiga sommarhettan försöker han snabbt ta sig därifrån genom att lifta. Förmodligen det sämsta sättet för en 1,93 lång, kraftigt byggd och orakad man som inte verkar upplagd för småprat.Han har därför inte väntat sig att någon som Carmen ska ta upp honom. Hon är ensam och kör en stor Cadillac. Hon har en liten dotter, Ellie, och en våldsbenägen make som snart kommer ut från fängelset.Reacher har aldrig kunnat motstå en kvinna i svårigheter. Och på Carmens ranch finns det gott om den varan: lögner, fördomar, hat och död. Hennes mans familj är fientligt inställd och polisen vågar hon inte lita på. Om inte Reacher kan hjälpa henne, vem kan?
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Hetta
 2. +
 3. Besökaren

De som köpt den här boken har ofta också köpt Besökaren av Lee Child (pocket).

Köp båda 2 för 158 kr

Kundrecensioner

Det finns 5 recensioner av Hetta. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Jack Reacher - en riktig actionhjälte
  sigurdfilip, 9 augusti 2017

  Denna bok avviker inte på något vis från de övriga av Lee Childs berättelser om vagabonden och slagskämpen Jack Reachers fantastiska äventyr runt om Amerikas förenta stater. Den innehåller alla de komponenter som gör en bra actionbok och torde vara ett bra synopsis för motsvarande actionfilm. Gillar man genren, så får man precis det man förväntar sig - varken mer eller mindre, det vill säga en stunds förströelse och flykt från verkligheten. Som den gode skomakare han är, håller sig Lee Child till sin läst.

 2. Han lyckas om och om igen.
  Alexander Henningsson, 22 juli 2014

  Vet inte riktigt hur han lyckas skriva böckerna så underbart underhållande om och om igen. Har läst de sex första av serien och man blir sällan besviken. Efter ett par böcker så kan man utskilja ett visst "James-Bondmönster", detta är dock ett skrivsätt som funkar och uppenbarligen återkommer James-Bond i nya rullar var och vartannat år. Rekommenderas starkt!

 3. Jack Reacher
  Anton Hagard Persson, 26 februari 2014

  Spänning från pärm till pärm!

  Ett måste för intresserade av kriminalböcker blandat med militära inslag.

  Väntar på nästa bok om Jack Reacher.

 4. Spännande som sjutton! Sträckläsning. Även om kvalitén...
  Suzanne , 3 december 2013

  Spännande som sjutton! Sträckläsning. Även om kvalitén inte är samma som Keplers böcker. Men helt ok om man inte har en Nesbö eller Arne Dahl eller Roslund och Helström som väntar i hyllan.

 5. Man får det man betalat för
  Hobbybibliotekarien, 11 januari 2013

  Att kalla detta thriller är kanske att ta i men en vanlig spänningsroman är det i alla fall. Reacher är stor och ovårdad och ger ett ofrächt intryck men han är observant som Sherlock Holmes och kan tänka som buset, vilket ger honom många fördelar.
  Här handlar det om varför en kvinna hamnar i fängelse för att ha mördat sin man och låter soc ta barnet...eller är det verkligen så?
  Snabbt slängs man in i handlingen och Child har en god förmåga att beskriva Reacher och hans tankar.
  Bra spänning!!

Visa alla 5 recensioner

Fler böcker av Lee Child