It's so easy (och andra lögner) (pocket)
Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Antal sidor
382
Utgivningsdatum
2012-05-29
Förlag
Ponto Pocket
Översättare
Christian Ekvall
Originaltitel
It's so easy (and other lies)
Dimensioner
179 x 112 x 21 mm
Vikt
220 g
SAB
787.87166092,Ijgb
ISBN
9789174750324
It's so easy (och andra lögner) (pocket)

It's so easy (och andra lögner)

(11 röster)  |  Läs 2 recensioner
Pocket,  Svenska, 2012-05-29
79
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
En av rockvärldens smartaste och mest vältaliga personligheter, Guns N Roses basist Duff McKagan, tar läsarna med på en skakande resa till det mörka hjärtat i ett av rockhistoriens största och mest ökända band.

Tjugo år gammal flyttade Duff McKagan från Seattle till Los Angeles, främst för att komma ifrån en tillvaro där många av hans närmaste vänner gått bort sig i heroinmissbruk. I L.A. svarade han på en annons från någon som hette Slash, som sökte en basist. Strax därefter föddes Guns N Roses, ett band som skulle komma att sälja mer än 100 miljoner skivor världen över.
I It's so easy (och andra lögner) berättar Duff om bandets osannolika resa: från de nästintill hemlösa åren då de genomförde spelningar i utbyte mot gratis öl, till de monumentala succéer som förvandlade dem till världens största rockband. Men framgångarna hade en mörk baksida. Skandaler, upplopp och interna strider följde bandet världen runt, och Duff gick ner sig i ett skenande missbruk som till slut var nära att kosta honom livet.
Det här är berättelsen om den resan, och om vägen tillbaka till livet. Det är en berättelse om sex, droger och rock n roll. Och väldigt mycket mer.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av It's so easy (och andra lögner). Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Självdistans och ärlig
  Izabela Cleopatra Horn, 15 november 2019

  Jag har läst flera självbiografier skrivna av forna Guns 'n Roses medlemar, men Duffs skildring känms som den ärligaste. Gan snackar inte skit om någon, han romantiserar inte utan hela hans bok känns öppen och han har mycket självdistans till sig själv.
  Han verkar vara en riktigt trevlig människa som lever för att hela tiden utvecklas till en bättre människa.

 2. Ett suveränt komplement till Slash biografi
  Per Ahlqvist, 18 mars 2015

  Sex, Drugs & Rock'n Roll...men till ett destruktivt högt pris som med en hårsmån höll på att kosta honom livet. Duff håller inte inne med detaljerna runt den resa som tog honom från Seattles punkscen till L.A och ett av rockhistoriens mest inflytelserikaste Rock' Rollband, men till ett mycket högt pris. En biografi där viljan och kampen för att nå framgång förvandlades till en kamp att överleva.

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Duff McKagan