Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Serie
Fallen ängel (del 3)
Läsålder
Unga vuxna
Antal sidor
315
Utgivningsdatum
2013-04-24
Upplaga
1
Förlag
Ponto Pocket
Översättare
Carina Jansson
Originaltitel
Silence
Dimensioner
180 x 110 x 20 mm
Vikt
180 g
SAB
uHce
ISBN
9789174751284
Noras val (pocket)

Noras val

(25 röster)  |  Läs 2 recensioner
Pocket,  Svenska, 2013-04-24
79
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Nora vaknar upp på en kyrkogård utan att veta hur hon hamnat där. Hon minns inget av att ha varit kidnappad, men snart inleds en intensiv jakt på vad som hänt.
Vad är det för svarta "hallucinationer" Nora får och vad är det hennes familj och vänner försöker mörka när de uppmanar henne att inte titta bakåt?
Jakten på hennes kidnappare utvecklas allt mer till en kamp för att stoppa en man som har makten att krossa allting som Nora och Patch har kämpat för - och deras kärlek - för evigt!

Noras val av Becca Fitzpatrick är den olidligt spännande tredje delen efter succéböckerna Fallen ängel och Förlorad ängel.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Noras val. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Nog den bästa
    Aline, 15 juli 2017

    Detta var nog den bästa av alla 4. Mest intriger, fler att hålla reda på och mer svartsjukedrama men ändå var den röda tråden fortf lätt att följa :)

  2. Tredje boken. Jag är lite av en bokslukare så när...
    Felicia, 13 augusti 2013

    Tredje boken. Jag är lite av en bokslukare så när böckerna kommer med ett års mellanrum kan det ibland vara svårt att minnas detaljerade händelser som t ex denna tredje bok hänvisar till från tidigare böcker så det kan ibland bli lite mkt folk & kärlekshistorier att hålla isär. "Tur" då att denna boken blir en upprepning eftersom Nora pga svartkonst tappat minnet så allt berättas för henne igen.

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Becca Fitzpatrick