Begravningsplatsen i Prag (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (504.6 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Björn Granath
Utgivningsdatum
2011-09-26
Förlag
Earbooks
Översättare
Barbro Andersson
ISBN
9789174830255
Begravningsplatsen i Prag (ljudbok)

Begravningsplatsen i Prag Ljudbok

(11 röster)  |  Läs 1 recension
Ljudbok,  Svenska, 2011-09-26

Styckköp

89

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Simone Simonini har levt ett dubbelliv. Till det yttre har han varit en antikhandlare i Paris men bakom den stillsamma fasaden har han ägnat sig åt förfalskningar av brev och andra dokument. Förfalskningar som ändrat historiens gång. På ålderns höst bestämmer sig Simonini för att det är dags att avslöja sanningen. Äventyret kan börja.

Begravningsplatsen i Prag är en fartfylld, myllrande och oavbrutet spännande roman om frimurare, häxor, satanister och tempelriddare i 1800-talets Europa. Med undantag för Simonini har alla de personer, händelser och dokument som Eco berättar om sina motsvarigheter i den faktiska historien; romanen är en "sann" historia om en tid och en värld där sanningen stod mycket lågt i kurs; där allt var lögn, sken och plagiat, där ingenting var vad det utgav sig för att vara.

Umberto Ecos nya roman - hans bästa sedan Rosens namn enligt en enig italiensk kritikerkår - ger en spännande inblick i 1800-talets dynamiska historia och kastar samtidigt ett avslöjande ljus över vår samtid och dess många förfalskare.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Begravningsplatsen i Prag. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Umberto Eco
    Annette, 17 mars 2019

    Det finns nästan ingen dålig bok skriven av U Eco har läst många av hans böcker o bara njutit av språket handlingen allt, väntar på att Baudolino kommer som ljudbok .
    Är en stor beundrare av författaren.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Umberto Eco