Game of thrones - Kråkornas fest (pocket)
Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Serie
Sagan om is och eld (del 4)
Antal sidor
734
Utgivningsdatum
2012-10-15
Förlag
Månpocket
Översättare
Louise Thulin
Originaltitel
A Feast for Crows
Medarbetare
Hjertstrand Brensén, Åsa (form)
Dimensioner
180 x 110 x 28 mm
Vikt
337 g
SAB
Hce
ISBN
9789175031361
Game of thrones - Kråkornas fest (pocket)

Game of thrones - Kråkornas fest

(63 röster)  |  Läs 5 recensioner
Pocket,  Svenska, 2012-10-15
79
 • Skickas från oss inom 2-4 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 6 format & utgåvor
Det förgångnas svek, maktens förgänglighet och ödets spel

Efter århundraden av bittra strider råder nu en osäker vapenvila. Robb Stark, Joffrey Baratheon, Renly Baratheon och Balon Greyjoy är alla döda och Joffreys blott åttaårige bror Tommen regerar i Kungshamn under överinseende av sin mor, den maktgalna Cersei Lannister som har många liv på sitt samvete.

Men kampen om makten över de sju konungarikena är inte slut. Stannis Baratheon har farit till Muren, på Järnöarna smider huset Greyjoy nya planer, i Dornien vill huset Martell hämnas prins Oberyns död, medan Brienne, jungfrun av Tarth, beger sig iväg på det omöjliga uppdraget att söka efter Sansa Stark. Och över havet kommer envisa rykten om att draklordens dotter fortfarande lever.

Tiden är kommen för de visa och de ärelystna, för de starka och de svekfulla, för ädlingar och ofrälse, för magiker och mördare, för de rättrogna och de fredlösa. De mänskliga asätarna är inte sena att samlas och nya intriger uppstår och farliga allianser bildas när krafter från det förflutna dyker upp igen i spåren efter strider och kaos, beredda att än en gång ta upp kampen om järntronen.

Till kråkornas fest är många inbjudna men bara ett fåtal överlever.

Det är inte många böcker som rönt en sådan uppskattning bland sina läsare som George Martins serie Sagan om is och eld. Kråkornas fest som nu äntligen kommer på svenska är den fjärde boken i serien.

"... berättelsen blir bara bättre och bättre." - bokparet.blogspot.se
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Game of thrones - Kråkornas fest
 2. +
 3. Game of thrones - Drakarnas dans

De som köpt den här boken har ofta också köpt Game of thrones - Drakarnas dans av George R R Martin (pocket).

Köp båda 2 för 158 kr

Kundrecensioner

Det finns 5 recensioner av Game of thrones - Kråkornas fest. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Lära känna karaktärerna
  Izabela Cleopatra Horn, 17 januari 2020

  Kråkorna fest är exakt lika bra som tidigare böcker. Handlingen är inte lika stark utan i denna bok får vi mer lära känna karaktärerna på djupet. Jamie har en stor roll , och det är i denna d3l han blir mer mänsklig. Vi får följa hans grubblerier , det är här han börjar inse hur ond hans tvillingsyster är och att hon är beredd att göra allt för att behålla järntronen.

 2. Spännande som de övriga i serien. Måste ofta gå till...

  Spännande som de övriga i serien. Måste ofta gå till kartorna, både i denna och de andra böckerna, för att få ordning på var de olika personerna befinner sig. Men det är lite av tjusningen med fantasy.

 3. Boken känns som en sportsträcka till nästa bok. Man...
  Eleonor Madsen, 2 augusti 2013

  Boken känns som en sportsträcka till nästa bok. Man väntar hela tiden på handling dom inte kommet. Det är mest intriger och inte så mycket action. Men såklart läsvärd om man följer sagan.

 4. Hur kan man översätta namnen i en bok på det här...
  Fredrika Harding, 18 juni 2013

  Hur kan man översätta namnen i en bok på det här sättet? Pellejöns? Det går inte att läsa den här på svenska, tyvärr. Det får bli att köpa på engelska i stället.

 5. Transportsträcka på 700 sid....
  -, 5 november 2012

  Jag verkligen älskar den här berättelsen om is och eld och har slukat böckerna då de kommit i min hand. Även denna bok MEN jag tycker faktiskt att det mest kändes som en lång transportsträcka till nästa bok. Det händer verkligen inte så mycket i boken, eller rättare sagt det händer inte så mycket omvälvande i boken som vi är bortskämda med i de tidigare. Jag tror och hoppas att denna bok är en uppladdning inför nästa bok där vi får träffa Dany och drakarna igen, veta vad som hände Tyrion, hur... Läs hela recensionen

Visa alla 5 recensioner

Fler böcker av George R R Martin