Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Serie
Opcop (del 2)
Antal sidor
479
Utgivningsdatum
2013-03-14
Förlag
Månpocket
Medarbetare
Sokcic, Miroslav (form)
Dimensioner
180 x 110 x 30 mm
Vikt
260 g
SAB
Hc,839.7374
ISBN
9789175031736

Hela havet stormar

(87 röster)  |   Läs 8 recensioner
Pocket,  Svenska, 2013-03-14
89
 • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Under några dagar inträffar tre uppseendeväckande dödsfall på olika platser i Europa. Trots att händelserna inte verkar hänga ihop anar Paul Hjelm och hans kolleger i Opcop ett samband.

En plastikkirurg som lett ett hemligt EU-projekt hittas död i sitt hem i Belgien - självmord eller mord, det är frågan. En albansk vapenhandlare skjuts under våldsamma former ihjäl på en sportbar i Stockholm, och sedan hittas det knivskurna liket efter en tjeckisk EU-parlamentariker på en fängelseö utanför Toscana. Och det tycks föreligga en påtaglig risk för fler.

Opcop-gruppen, fortfarande stukad efter mordet på två av sina medlemmar, upptar nu jakten på en eller flera mördare. Men inget är så enkelt som det verkar och trådarna pekar åt flera olika håll. På något sätt verkar det ha att göra med en ökänd fängelseö där fångar har dumpats utan mat, med fasaväckande experiment i forskningens namn, och med andra skamfläckar i mänsklighetens moderna historia.

Hela havet stormar är andra, fristående delen i en planerad kvartett.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Hela havet stormar
 2. +
 3. I cirkelns mitt

De som köpt den här boken har ofta också köpt I cirkelns mitt av Arne Dahl (inbunden).

Köp båda 2 för 328 kr

Kundrecensioner

Det finns 8 recensioner av Hela havet stormar. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Historien är alldeles för otrolig, men Arne Dahl har...
  Jan Augustinson, 25 september 2013

  Historien är alldeles för otrolig, men Arne Dahl har ett fantastiskt och roligt språk! Personerna är fylligt och målande beskrivna!

 2. Handlingen blir något rörig med många orter/länder....
  Ivar Nulu (Malmö), 23 september 2013

  Handlingen blir något rörig med många orter/länder. Det snabba resandet mellan olika länder och svårtillgängliga orter ser med en snabbhet som inte verkar helt trovärdig.

 3. Lite för mycket olika personer och olika händelser...
  Paula Henriksson, 30 maj 2013

  Lite för mycket olika personer och olika händelser gjorde svårt att hänga med stundvis. Annars hade jag gett en stjärna till.

 4. Gillar Arne Dahls böcker och har köpt o läst alla....
  therese bergström, 28 maj 2013

  Gillar Arne Dahls böcker och har köpt o läst alla. "Hela havet stormar" är en stor besvikelse. Rörig och långtråkig. Språket, är som alltid, försonande.

 5. Inte så bra som föregående bok Viskleken. Bitvis...
  Berith Ekberg Olsson, 16 maj 2013

  Inte så bra som föregående bok Viskleken. Bitvis långtråkig. Saknar den gamla A-gruppen och upplever boken som lite ostrukturerad emellanåt. Ingen nagelbitare och handlingen fångade mig inte i sitt grepp som Arne Dahls böcker brukar göra.

 6. Hela havet stormar är precis så bra som Arne Dahls...
  Elin , 9 maj 2013

  Hela havet stormar är precis så bra som Arne Dahls böcker om A-gruppen och Opcop gruppen kan förväntas att vara. När serien om A-gruppen tog slut hoppades jag på en fortsättning och den kom med besked med första boken Viskleken. Det här här nu andra boken och det smarta språket, de många detaljerna och de stora tankegångarna finns med som vanligt. Underbart, underbart, underbart.

 7. Inte lika bra som den förra. Den var rörig och svår...

  Inte lika bra som den förra. Den var rörig och svår att följa med i, man fastnade inte i boken som jag gjorde med den förra. Hoppas att den nya är bättre.

 8. Inte alls samma spänning sedan A-gruppen försvann....
  Åsa Andersson, 25 april 2013

  Inte alls samma spänning sedan A-gruppen försvann. Böckerna om A-gruppen var både spännande och roliga. Har köpt de senaste böckerna ändå, men tycker de är "sega", "krångliga" och inte så spännande som man är van att Arne Dahl-böckerna brukar vara.

Visa alla 8 recensioner

Fler böcker av Arne Dahl