Pappalogi : handbok för pappor från produktionssex till vab (pocket)
Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Antal sidor
320
Utgivningsdatum
2015-02-18
Förlag
Månpocket
Medarbetare
Dahlström, Pontus (form)
Dimensioner
178 x 110 x 20 mm
Vikt
176 g
SAB
Dofa
ISBN
9789175034263
Pappalogi : handbok för pappor från produktionssex till vab (pocket)

Pappalogi : handbok för pappor från produktionssex till vab

(14 röster)  |  Läs 2 recensioner
Pocket,  Svenska, 2015-02-18
89
 • Skickas från oss inom 1-2 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Pappalogi är den omistliga handboken för alla nyblivna eller blivande pappor. Här får de flesta frågor svar och här finns det praktiska, kloka och moderna råd för situationer som möter en nybliven pappa genom graviditet, förlossning och föräldraledighet. Boken innehåller personliga betraktelser kring papparollen, intervjuer med både pappor i vardagen och experter inom olika områden inom föräldraskap, samt mängder med hårda fakta, såsom graviditetskalendrar och råd från barnmorskor.Boken tar upp den tidiga graviditetens dilemman. När berättar man? När vågar man vara glad? Och följer sedan med under de fyrtio veckorna fram till förlossningen. Här finns tips om hur man förbereder sitt hem för barnet, varningar för överilade inköp man bör avstå ifrån och andra mer besvärande faktum såsom pappors viktuppgång under graviditeten.Under den första tiden efter barnets födelse avlivas myten om att pappan endast är en hjälpande hand som bär tunga föremål och storhandlar. Här beskrivs alla de starka känslor det tidiga föräldraskapet innebär men också handfasta och praktiska tips som gör vardagen lättare med ett spädbarn.Under tiden fram till inskolning på förskola blir boken ett stöd i att skapa rutiner och få flyt under de ofta ganska hektiska dagarna som lite missvisande kallas föräldraledighet.Pappalogi tar även upp frågor om hur man stärker parrelationen under de prövningar som sömnlöshet, sjukdomsperioder och mammiga barn kan skapa. Den ger också förslag på hur man etablerar ett jämlikt föräldraskap och skapar utrymme igen för sexualiteten.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Pappalogi : handbok för pappor från produktionssex till vab
 2. +
 3. Praktika för blivande föräldrar : gravidfakta och barnkunskap på vetenskaplig grund

De som köpt den här boken har ofta också köpt Praktika för blivande föräldrar : gravidfakta o... av Agnes Wold, Cecilia Chrapkowska (inbunden).

Köp båda 2 för 348 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Pappalogi : handbok för pappor från produktionssex till vab. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Bästa pappaboken!
  Cissi, 23 november 2016

  Enligt min sambo så var boken jättebra. Den är ärlig, avskalad och sedd ur ett pappa perspektiv. Han har köpt den till kompisar som också ska bli pappor

 2. Fantastisk!
  Eric Persson, 25 augusti 2015

  Underhållande och lärorik barn - för föräldrar såväl som prospekt för detsamma!

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Manne Forssberg