Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Serie
MemoRandom (del 1)
Antal sidor
416
Utgivningsdatum
2015-04-15
Förlag
Månpocket
Medarbetare
Hammarström, Helena (form)
Dimensioner
178 x 110 x 25 mm
Vikt
213 g
SAB
Hc
ISBN
9789175034393
MemoRandom (pocket)

MemoRandom

(90 röster)  |  Läs 5 recensioner
Pocket,  Svenska, 2015-04-15
89
 • Skickas från oss inom 2-4 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
David Sarac är informatörshanterare vid Stockholmspolisen. Hans jobb är att rekrytera och sköta topphemliga källor. Manipulation, mutor och hot - så länge han levererar resultat ställer ingen några frågor. Men efter en våldsam bilolycka förlorar han minnet. Tappar kontrollen över sitt avancerade nät av svek och lögner. Plötsligt är han lovligt byte för alla som vill åt hans hemligheter. För att skydda sig själv och sina källor måste han återupprätta kontakten med den försvunne infiltratören "Janus", som befinner sig högt upp i den kriminella hierarkin. Flera personer, på båda sidor om lagen, verkar vara beredda att gå över lik för att avslöja "Janus" rätta identitet. Eller kanske för att skydda den?MemoRandom är den första boken i en serie. Den är såld till över 20 länder och filmbolaget Lionsgate producerar en amerikansk TV-serie baserad på samtliga böcker.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. MemoRandom
 2. +
 3. UltiMatum

De som köpt den här boken har ofta också köpt UltiMatum av Anders De La Motte (storpocket).

Köp båda 2 för 228 kr

Kundrecensioner

Det finns 5 recensioner av MemoRandom. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Lite samma stil som GEIM
  Ingvar Mauritz Cederin, 19 april 2023

  De la Motte blir bättre och bättre men MemoRandom tillhör inte till de bättre, svår att komma in i tyvärr!

 2. Höga förväntningar ledde till lågt betyg
  Rebecka Nyman @_enbokiveckan_ (Mariefred), 30 november 2020

  Jag måste säga att förväntningarna var höga innan jag läste denna eftersom jag älskar hans andra böcker samt gav bok två i denna serie, UltiMatum, högsta poäng. Denna bok tyckte jag var rörig och jag fastnade aldrig riktigt i den. Jag hade sen tidigare glömt bort vem Janus var, så det spelade ingen roll när jag läste denna bok som egentligen enbart handlar om att ta reda på vem Janus är. Jag saknade spänningen i denna och hade gärna önskat att det hade hänt mer. Kändes mer som en actionfilm m... Läs hela recensionen

 3. Spännande deckare med bra driv.
  Tall_man, 6 september 2016

  Anders de la Motte har skrivit en bra och spännande deckare. Precis som i Geim-trilogin så har berättelsen ett bra driv. Här känner jag dock att jag saknar det som gjorde den nämnda trilogin speciell. Jag saknar HP och Rebecca. Den här historien känns inte lika speciell, den påminner om för många andra deckare och det går lite för mycket på räls. När upplösningen kommer blir jag trots att huvudpersonen haft minnesförlust hela boken inte överraskad. Trevlig semesterläsning var det i alla fall ... Läs hela recensionen

 4. Spännande läsning

  Anders de la Motte har förmågan att fånga läsarens intresse redan från första sidan...
  Blandningen av de olika karaktärerna ger en mångsidig bild av handlingen.

 5. Håller måttet även denna gång.
  Annelie Grönberg, 29 juli 2015

  Bra drag i handlingen, många trådar som löper parallellt på ett smidigt sätt. Slutar på ett inte helt men ändå något oväntat sätt. Bra kriminalroman.

Visa alla 5 recensioner

Fler böcker av Anders De La Motte