Hur svårt kan det vara? (pocket)
Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Antal sidor
204
Utgivningsdatum
2015-10-15
Förlag
Månpocket
Medarbetare
Graves, Emma (form)
Dimensioner
180 x 115 x 15 mm
Vikt
117 g
SAB
Dokb
ISBN
9789175034751
Hur svårt kan det vara? (pocket)

Hur svårt kan det vara?

(7 röster)  |  Läs 2 recensioner
Pocket,  Svenska, 2015-10-15
79
 • Skickas från oss inom 2-4 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Hur svårt kan det vara? Kan levereras innan julafton
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
Hur svårt kan det vara att ha med andra människor att göra? Mia Törnblom erkänner utan omsvep att det många gånger är skitsvårt, men egentligen inte så komplicerat. Den här boken handlar om den ädla konsten att: * Gräla med sin partner * Vara rak mot sin chef * Leda sina tonårsbarn * Säga ett sista farväl till sin farmor* Säga nej * Säga ja * Respektera sig själv ... och mycket, mycket mer. Mia Törnbloms nya bok bygger på kloka, gripande, komiska, sorgliga och knasiga möten mellan människor som alla berättar något om oss själva, om våra tillkortakommanden och innersta önskningar. Om hur svårt det kan vara att säga det man vill när det egentligen är så enkelt. Hon bjuder som vanligt generöst på historier från sitt eget liv, och boken består även av många berättelser och anekdoter som Mia sprungit på genom åren, både privat och professionellt. Här är det våra relationer som står i centrum. Vi krånglar ofta till saker och många konflikter uppstår i onödan för att vi är otydliga. Hur svårt kan det vara? vill öppna ögonen och göra oss bättre på att kommunicera. Här finns inga metoder eller övningar, men desto mer klokskap, medmänsklighet och igenkänning.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Hur svårt kan det vara?
 2. +
 3. Koden till tonårshjärnan : konsten att förstå sig på tonåringen och få en bättre relation och dialog

De som köpt den här boken har ofta också köpt Koden till tonårshjärnan : konsten att förstå s... av Lena Skogholm (inbunden).

Köp båda 2 för 308 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Hur svårt kan det vara?. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Relationer
  ninasboktips, 1 juni 2023

  Boken är lättläst med 39 korta kapitel innehållande relationsproblem av olika slag och med tankar kring det hela och enklare problemlösningar. Vill man ha en bok som går på djupet är detta inte den rätta boken, men det kan vara skönt med lite enklare läsning ibland.

  Det är en bra bok, men det som jag upplevde som negativt var att en del av innehållet hade jag läst i hennes två första böcker. Jag hade helst sett helt nytt innehåll.

 2. Ja, svårt är det egentligen!
  Anne-Marie, 14 november 2016

  Jag hade nog för höga förväntningar på boken. Jag har hört Mia föreläsa så medryckande.

  Boken kändes lite platt ibland. Men mycket av det hon säger är tankeväckande.

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Mia Törnblom