All inclusive (pocket)
Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Antal sidor
393
Utgivningsdatum
2015-08-13
Upplaga
1
Förlag
Månpocket
Medarbetare
Eyre, John (form)
Dimensioner
178 x 110 x 25 mm
Vikt
217 g
SAB
Hc
ISBN
9789175034867

All inclusive

(41 röster)  |  Läs 10 recensioner
Pocket,  Svenska, 2015-08-13
89
 • Skickas från oss på måndag
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Författaren C.G:s karriär har gått i stå, han behöver ett jobb. Mot alla odds får han ett erbjudande: åk till en all inclusive-resort på Guadeloupe. Skriv en roman som lockar människor att åka dit: "... en myllrande, kalejdoskopisk kollektivroman... En solstänkt gobeläng. Glimtar av allehanda liv, slöa och sköna, bruna och bleka, nyktra och onyktra, det solkiga och sublima om vartannat. Ett charterturismens prosaiska kväde..." Det är ett lockande uppdrag, men svårt, för en författare med skrivkramp. Och på plats i Guadeloupe är distraktionerna många. Obegränsat med alkohol, bara en sådan sak, sol, kvinnor... Omgiven av semestrande människor och deras berättelser börjar C.G. märka att han inte alls kan styra vad för historia han ska skriva. Omgivningens sorg och längtan tar sig helt egna vägar, vanliga och ovanliga livsöden pockar på uppmärksamhet. Och när dödsfallen börjar komma inser C.G. att det är någon annan som drar i trådarna - han är snarare intrigens fånge. Tempot är högt och förvecklingarna många i Hans Gunnarssons överväldigande kollektivroman. Med sedvanlig humor och svärta berättar han om en värld i miniatyr där allt verkar vara tillåtet, men där efterräkningarna blir svåra.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. All inclusive
 2. +
 3. Skymning 41

De som köpt den här boken har ofta också köpt Skymning 41 av Kjell Westö (inbunden).

Köp båda 2 för 338 kr

Kundrecensioner

Det finns 10 recensioner av All inclusive. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Rolig och träffsäker
  Anna, 5 oktober 2022

  Kul skildring av svenskar på charter. Bra karaktärer och välskriven men slutet skulle kunna vara lite mer tydligt, nu öppnar det för tolkning vilket iof kan vara kul.

 2. För mycket av allt
  Cissi, 15 december 2020

  Jag blev besviken eftersom jag läst Gunnarsson tidigare och tänkte att uppslaget var så tacksamt. Men tyvärr så blev det så många förvecklingar att det blev för mycket och jag orkade inte engagera mig i personerna. Jag kände ingen saknad när boken var utläst.

 3. Bokklubbs-diskussion All Inclusive
  Marinella Rolfart, 21 oktober 2016

  Novellform fkera olika personers öden med röd tråd/ person, att följa. Bra snabba porträtt. Ibland lite för otroligt. Slutet abrupt med frågetecken kvar.

 4. Annorlunda
  Alice, 2 mars 2016

  Jag gillar böcker vilka man inte räknar ut slutet redan i första eller andra kapitlet.
  All inclusive kunde jag inte lista ut men den lämnar tyvärr inte något direkt avtryck mer än annurlunda.

 5. Inget för mig
  Inga-Maj Elisabeth Wolgast, 24 februari 2016

  Jag är en van bokläsare, för det mesta läser jag en bok om dagen. Men vissa böcker lägger jag åt sidan. All inclusive var en sådan. Texten i sig lockade inte till läsning i mer än 2 kapitel. Tyvärr kan jag inte belysa mina åsikter genom att ta upp exempel, då jag redan slängt boken. ;)

 6. Snuvad på konfekten
  Sven Axel Anders Swenson, 18 februari 2016

  Det blev aldrig något av storyn. Upplevelsen uteblev när inga trådar knöts ihop på på ett begripligt sätt. En bok som snuvar läsaren på konfekten.

 7. Lösa trådar
  KS, 30 november 2015

  Boken börjar bra och man vill veta mer om alla karaktärer som målas upp. Blir dock väldigt besviken när de flesta bara "lämnas" för att aldrig återkomma i storyn. Konstigt slut och jag förstod faktiskt inte ens poängen med boken...

 8. Bokcirkel.
  Landsrönningen, 24 november 2015

  Vi 7 damer/tjejer läste boken och uppfattade den väldigt olika, någon av oss väntade på att det skulle "börja" visa köpte konspirationsteorin rätt av och någon blev besviken på slutet.....

  Nåja, som diskussionsbok, gav den många olika infallsvinklar :)

 9. Onödigt köp
  Anna, 14 oktober 2015

  Förstår inte att den här har haussats upp så. Tråkig och osammanhängande med en egendomlig intrig som varken framgick eller höll.

 10. Stor besvikelse!
  Lunnabacken, 22 september 2015

  Förväntade mig en rolig historia i stil med sällskapsresan men detta var ju inte det minsta roligt.Ingen trovärdighet bara bisarrt!

Visa alla 10 recensioner

Fler böcker av Hans Gunnarsson